Tom Felton se je vrnil na svoje poslanstvo, igranje, toda tokrat ne bo več čaral!

22-letni britanski igralec je svojo novo vlogo našel v filmu ‘From The Rough’. Izgubljeni Tom pa bo v filmu zaigral Edwarda, poklicnega igralca golfa, kateremu trenerka ženske plavalne ekipe, Cassandra Turner (Taraji P. Henson) ponudi mesto golf trenerja v študentskem golf moštvu na afriško-ameriški univerzi.

V nedavnem intervjuju je Tom o filmu povedal: »Pravkar se odpravljam v Louisiano, kjer bom snemal neodvisen film imenovan ‘Out Of The Rough’ (sedaj so ga preimenovali v ‘From The Rough’). Najverjetneje bomo snemali celoten oktober in november. Snemanja se zelo veselim. To je neodvisen projekt, ki govori o trenerju, ki dobi priložnost, da sestavi golf ekipo iz štirih fantov iz celega sveta in jaz igram britanskega fanta. Ta moja vloga je popolnoma drugačna od prejšnjih. Kljub temu pa se novega projekta zelo veselim.«

Preveri pa tudi ekskluzivno naslovnico revije ‘Total Film Magazine’! Medtem ko je naslovnica igralca Toma predstavljena za internetne oboževalce, pa naj bi novembrske izdaje revije krasili trije fenomenalni igralci – Emma Watson, Daniel Radcliffe in Rupert Grint.

Oglej si vse naslovnice in podaj svoje mnenje. Katera ti je najbolj všeč, zakaj..?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big brother slavnih: Rok Kosmač bo skakal od veselja ob zapustitvi hiše
Naslednji članekFOTO Najbolj seksi hollywoodske ločenke