Mrk, tretji del sage Somrak, prihaja jutri v slovenske kinematografe, mi pa smo za vas pod drobnogled vzeli stil članov družine Cullen, Belle in ostalih seksi “somrakovcev”.


Udobno, udobno in še enkrat udobno! To je skoraj edini pridevnik, ki ga lahko uporabimo, ko je govora o dnevnih opravah tvojih najljubših filmskih likov. Belle res ne boš videl/-a v kakšnih visokih petkah ali minici! Prav tako ne Edwarda v potisnjenih dizajnerskih hlačah.

Bella se največkrat pojavi v preprosti majici, čeznjo pa ponavadi nosi pulover ali večbarvno srajco. Edward se najraje posluži kakšnega (ravno prav) oprijetega puloverja, Jacoba pa lahko največkrat vidimo v oprijetih kratkih majicah, kjer se vidi njegov izklesan telešček, včasih tudi s puloverje  (ali pa je zgoraj kar brez, če se še spomniš Mlade lune =D ).

Poglej si galerijo in poišči svoj najljubši “somrakovski” stil. Si upaš ta stil nadeti nase za ogled premiere Mrka pri nas?

Zagotovo imaš svojega najljubšega vampirja ali vampirko, mar ne? Kateri oz. katera je? Zakaj? Povej in deli svoje mnenje z nami!


Zadnje novičke

Prejšnji članek17 DAN – SP v JAR
Naslednji članekAshley Tisdale