Zac Efron je v ponedeljek obiskal televizijo ‘Good Day Philly’ in jim povedal nekaj o svojem novem filmu ‘Charlie St. Cloud.

»Scenarij je zelo močan in čustven. Tudi sam imam mlajšega brata, ki je star 17…ne 18 let. Vedno se mi to zgodi(smeh). Med odraščanjem sva bila najboljša prijatelja in zdaj ga bolj vidim kot resnično osebo. Prebral sem zgodbo in vedel, da je to zame,« je še dodal.

Zac nam je ostal v spominu zaradi  vloge v ‘High School Musicalu’, toda tokrat se bo podal v povsem drugačno zvrst filmov… Po poročanju ‘THR’ smo izvedeli, kaj bo naslednjih nekaj let počel postaven igralec. Produciral bo in tudi igral v še eni Warner Brosovi komediji. Pri produkciji mu bosta morda pomagala še Adam Shankman in Jennifer Gibgot.

Medtem ko se jim o podrobnostih še ne sanja, pa že vedo, da bo 22-letni zvezdnik  zaigral ob Jasonu Filardi, ki bo napisal scenarij.

Zac je z zvesto ekipo tudi javno imenoval njegovo produkcijo z imenom ‘Ninjas Runnin’ Wild’. Ekipi sta se pred kratkim pridružila še Jason Young in Angie Edgar.

Zac bo zavzel tudi nekaj prostora v oktobrski številki revije ‘InStyle‘ za katero je povedal nekaj o dekletu Vanessi Hudgens, da ni nikoli neurejen in predanosti njegovih oboževalcev.

O svojem smislu za modo je povedal: »Je nek način samoizražanja. Tvoja oblačila so meja med tem kar si in kakšen vtis bi rad naredil na ljudi. Ne maram izgledati zanemarjeno, ker verjamem, da dolgujem svojim oboževalcem biti spodoben, ko se pojavim v javnosti.«

O 5-letni zvezi z Vanesso se je razgovoril: »Pomaga mi skozi vse to. V tem poslu  je neskončno možnosti, ki me lahko odvrnejo od začrtane poti. Da imam nekoga s katerim lahko to delim in se nanj zanesem je dragocen dar.«

Je Vanessa zaslužena tudi za njegovo urejeno življenje in dejstvo, da se zaradi slave ni podal v noro nočno življenje in neskončno obiskovanje zabav kot so to storili nekateri njegovi vrstniki v Hollywoodu?

O predanosti svojih oboževalcev je rekel: »Tako sem hvaležen, za to zavezanost svojih oboževalcev.« Nato je dejal, da je lahko precej zabavno, ko se v resnici dogaja. »Enkrat v Franciji med promocijo High School Musicala so se ljudje tako zapodili v avto, da se je prevrnil na dve kolesi. Notri sem bil skupaj z Vanesso in Ashley Tisdale, ki smo si rekli ‘Kaj za vraga…’ in umirali od smeha.«


Zadnje novičke

Prejšnji članek85-letni Hugh Hefner s pomočjo viagre seksa dvakrat na teden
Naslednji članekFOTO Francoska lepotička navdušila na rdeči preprogi