Vsi njegovi oboževalci in celo dekle so imeli mešane občutke o njegovi novi pojavi, njegovi bradi. A po določenem času prav vsi sprejmejo novosti. In tokrat imamo dobro novico. Pred kratkim smo pisali o tem, da Vanessi ni všeč Zacova brada, sedaj pa se zdi, da se zvezdnica počasi le navaja nanjo!

Zac je novinarjem že povedal, kako se njegovo dekle odziva na njegove kocine, a v intervjuju za ‘Us Magazine’ je sporočil novo, veselo novico. Dekle naj bi se navadilo na nov izgled.

» Priljubila se ji je. Počasi se navaja!«

Mogoče res, morda pa je le želel pomiriti tudi svoje oboževalce, kajti kar večina jih je mnenja, da je bil igralec brez brade mnogo bolj seksi. Kaj si pa misliš ti?

Poleg svoje filmske in tudi resnične romance pa je Vanessa znana tudi po zdravem načinu življenja, kjer si pomaga s športom in zdravo prehrano. In v nedeljo je bila opažena, ko se je odpravila na kratek izlet po Los Angelesu in se ustavila na bližnjem trgu ‘Farmer’s Market’.

Pred nedavnim pa je gospodična Hudgens spregovorila tudi s ‘PeopePets’ o novem družinskem članu – psički po imenu Shadow.

21-letnica je dejala: »Pravzaprav je sestrina psička, toda sama ni vedela, kako ravnati s tako majhno, drobno, komaj kilogram in pol težko živalco. Shadow pa me je pravzaprav sprejela kot svojo mamo in jo nekako zapustila (mojo sestro). Sedaj je ona moja majhna srčica.«

Nato se je Vanessa še malo bolj razgovorila o sestrinem psičku. »Vzela sem jo s seboj na pohod po Malibuju in do majhne reke, kjer sem hotela videti, če si želi kaj vode. Zakorakala je v vodo, nato pa odhitela in dobesedno štrbunknila v blato. Jaz pa sem se odzvala: ‘Shadow, ne!’,  jo hitro zgrabila in jo odnesla nazaj v vodo, toda psička se je kmalu spet vrnila v blato in tam obsedela. Je neumnica. In seveda misli popolnoma po svoje.«

A kljub temu jo ima Vanessa zagotovo zelo rada. Saj se to vidi že iz njenega pogovora, kajne?


Zadnje novičke

Prejšnji članekTom Cruise in Cameron Diaz sta kot dan in noč
Naslednji članekFOTO Petra Nemcova ni le seksi, ampak tudi pametna!