Vanessa Hudgens je pričela s še zadnjim delovnim dnem v tednu, ko je prispela v studie v Los Angelesu.

Mlada zvezdnica je bila kljub temu, da je bila obložena s torbami, prav seksi v hlačah z živalskim vzorcem in črni majici.

Pred kratkim si je njen fant Zac Efron privoščil izlet v striptiz klub, kamor ga je velikodušno spremljal tudi Corbin Blue.  Izgleda, da Vanessa sploh ni imela nič proti.

Zac je pred odhodom poklical svoje dekle in  o tem povedal Jimmyju Kimmelu. »To je bil mučen del. Kako sploh začneš pogovor o tem, ne da bi se počutil kot totalen i***t? Vendar je dobro sprejela, kakšno olajšanje!« je povedal.

Dan poprej je Zac peljal svojo boljšo polovico na kosilo v Hollywood v Kaliforniji.

Zaljubljenca sta bila videti srečna kot že dolgo ne, ko sta se držala za roke in klepetala z Vanessinima ‘Rent’ soigralcema Aaronom Tvietom in Skylarjem Astinom.

Četrtkov večer je 22-letni igralec izkoristil za pogovor z Georgeom Lopezom v oddaji  ‘Lopez Tonight’, kjer je razkril, da se je pred kratkim sestal z vplivneži industrije, s katerimi je govoril o njegovem produkcijskem podjetju ‘Ninjas Runnin’ Wild Productions’.

Zac je pojasnil: »Iščemo stvari, ki so originalne. Kar pa ne pomeni, da mora imeti znamko, s katero jo lahko povežemo. Prav zdaj lahko narediš nekaj briljantnega in nova različica sploh ne bo potrebna.«

Po ‘Srednješolskem muzikalu’, ki je bil njuna odskočna deska, njuna zvezda še vedno ni zašla.

Trenutno sta oba zelo zaposlena s vzpenjajočima se karierama – Zac s promoviranjem nedavno izdanega filma ‘Charlie St. Cloud’, Vanessa pa z vlogo Mimi v muzikalu ‘Rent‘,  katerega premiera bo že 6. avgusta.

Poglej si video Zacovega pogovora v oddaji ‘Lopet Tonight’.



Zadnje novičke

Prejšnji članekParis Hilton: Malezijski bilijonar jo je kupil za milijon dolarjev
Naslednji članekUJETA Victoria Beckham je redna stranka v seks shopih