Vanessa Hudgens je dajala videz poslovne ženske v bluzi in črni jakni, ko je v torek popoldne skočila po pijačo, nato pa se napotila v studie FOX v Los Angelesu.

Kljub resnemu videzu je bila 21-letna igralka videti  seksi, ko je zapuščala trgovino.

Gospodična Hudgens je pred kratkim sodelovala v projektu ‘Stand Up 2 Cancer Telethon’, kjer so ji delali družbo tudi Brenda Song, David Archuleta in Abigail Breslin.

Medtem ko se v Los Angelesu Vanessa igra poslovne ženske, pa se njen fant Zac Efron potepa po Evropi. 22-letni igralec je bil v torek na premieri njegovega novega filma ‘Charlie St Cloud’ v Nemčiji.

Zac je bil videti eleganten kot vedno in za spremembo zrelejši z neobrito brado, ko je poziral fotografom in podpisal nekaj avtogramov.

Ker je trenutno zaradi promocije na turneji po Evropi, so ga v ponedeljek videli večerjati v Madridu v Španiji, med vikendom pa bo že osvajal Francijo na tamkajšnjem filmskem festivalu.

Radovedni paparaci, ki so mu sledili tudi čez lužo, so ga včeraj ujeli v Londonu, ko je zapuščal studie BBC Radia 1. Videti je bil sproščen in dobre volje, ko se je v črni jakni, bež hlačah in sončnih očalih sprehodil do čakajočega avtomobila.

Zac je tudi Veliko Britanijo obiskal v okviru mednarodne turneje, na kateri predstavlja že omenjeni film. Morebiti pride tudi v katero od sosednjih držav Slovenije…


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Kim Kardashian res noseča?!
Naslednji članekSEKSI Ali uganete kaj piše na ritki Lindsay Lohan?