Demi Lovato je v nedeljo popoldne klepetala z Landonom Donovanom preden je zapela državno himno na ‘Dodger Stadium’ v Los Angelesu pred tekmo ‘Chicago Cubs’ proti ‘LA Dodgers’. Slednji so tudi zmagali.

Demi je po nastopu twittala o izostanku na ‘Sonny’ zabavi: »Včeraj sem si pred zabavo, ki je bila ob šesti uri, hotela malo odpočiti, pa sem zaspala za 14 ur!!! Zamudila sem zabavo! L Najslabše pa je bilo, da sem zaspala v oblačilih in naličena še od tekme ‘Dodgersov’. Res sem bila izčrpana.«

Demi pa je nedavno z Joejem Jonasom izdala duet za ‘Camp Rock 2: The Final Jam’.

Bivša zaljubljenca v pesmi ‘Wouldn’t Change a Thing’ pojeta o različnih pogledih na razmerje. Zaradi besedila kot je: Tako je/kot da se hoče samo sprostiti/Najraje bi si izpulila vse lase/Njemu pa ni mar, pa lahko zagotovo potegnemo vzporednice z njuno resnično romanco.

Kakorkoli, pesem se konča z mislijo, da kljub njunim težavam, še vedno hočeta ostati skupaj. Na žalost se njuna resnična romanca ni tako iztekla, toda mogoče bo ta čustven duet dal upanje Jemijinim fanom.

Mogoče pa le ne…Joe naj bi se namreč močno začel zanimati za Ashley Greene, peljal naj bi jo tudi na intimno večerjo.

No, konec avgusta pa jo bo moral vsaj za en dan pozabiti in skupaj s svojimi brati in Demi nastopiti na ‘2010 Arthur Ashe Kids’ Day‘, ki ga bosta vodila Adrienne Bailon in Quddus in bo potekal v ‘USTA Billie Jean King National Tennis Center’. Nastopilo bo veliko znanih gostov, cel dan pa se bo igral tudi tenis.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Bizovičar in Zrnec: Od župana prejela 20 tisoč evrov honorarja
Naslednji članekHOT! Hrvaška lepotička na Facebook objavila svoje razkošne obline