Že čez nekaj dni si bomo lahko na velikih ekranih ogledali že težko pričakovano sedmo nadaljevanje Harryjeve pustolovščine ‘Harry Potter in Svetinje smrti: 1.del’ (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1).

Pred premiero sta tako izšla še dva kratka posnetka iz filma, ki bosta naše pričakovanje še povečala. Oglej si glavne akterje, Emmo Watson, Ruperta Grinta in Daniela Radcliffa v bodoči filmski uspešnici…

Ko v slovenskih kinematografih še odštevamo dneve od premiere, pa so jo na Irskem in v ZDA  že imeli, in sicer je bila v Dublinu v ponedeljek zvečer. Udeležila se je je celo Evanna Lynch, ki jo poznamo po vlogi Loone Liupke.

Med drugim je izrazila tudi obžalovanje, da si iz zadnjega snemanja ni vzela kakšnega spominka, vendar ima celo nekaj boljšega…

19-letna igralka je povedala: »Imam svoje uhane, ki sem jih sama naredila. S snemanja nisem sicer ničesar vzela, vendar mi je dobri prijatelj za zadnji rojstni dan naredil knjigo, v katero mi je vsa igralska zasedba napisala posvetila in lepe misli. Priložene so tudi fotografije. Zelo je lepo. Nikoli nisem prosila za avtograme, če pa že, je bilo za prijatelje ali v dobrodelne namene. In zdaj jih imam vse zbrane, zato mislim, da bom to darilo posebej cenila do konca življenja.«

Zdaj ko ves svet govori o koncu potovanja mladega čarovnika, so mu bolj kot po navadi za petami tudi radovedni paparaci, ki so ga ujeli v torek na letališču Heathrow v Londonu.

Zvezdnik je bil kljub letalskemu letu videti sproščen in privlačen v kavbojkah, modri majici in črnem blazerju, pred fotografskimi objektivi pa ga je zakrivala modra čepica.

V sorodnih novicah smo zasledili, da je Daniel pred kratkim spregovoril nekaj besed za ‘MTV’. In sicer je poudaril, da kjub temu da se je število samomorov homoseksualnih mladostnikih v zadnjem času povečala, ima on še vedno upanje.

»Pozornost in večja ozaveščenost ter razumevanje lahko vzpodbudimo pri vsakem posamezniku, kar me navdaja z upanjem. To je tako pomembna stvar,« je povedal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCindy Crawford: Manekenka seksa po urniku
Naslednji članekFOTO Pamela Anderson: V indijskem Big Brotherju osvaja z bujnim oprsjem