Če ste mislili, da pesem od Miley Cyrus z naslovom ‘Can’t Be Tamed’ ne more biti še bolj ‘neverjetna’, v dobrem ali slabem pomenu, se mogoče motite. Lahko je slabša.

Pesem naj bi domnevno zapela še močno rekonstruirana Heidi Montag. Domnevno pa zato, ker nismo ravno prepričani, če je ona – ponavadi si namreč ob njenem petju močno zatisnemo ušesa in se deremo: »La, la, la…ne slišim te!«, v tej pesmi pa glas pevke kljub vsemu ni tako slab.

Zato je velika možnost, da je ponaredek, tako kot vse, kar je povezano s Montagovo.

Kaj pa tvoje mnenje? Poje Heidi ali ne? Je pesem izboljšana ali še slabša?

Heidi pa naj bi bila spet skupaj s Spencerjem Prattom.

Kolumna ‘Page Six’ je namreč poročala, da si je par ločitev izmislil, da bi s to ločitvijo prodala tudi zgodbo, da mogoče Heidi svojega moža vara z njegovim dobrim prijateljem Cougarom Zankom.

Vir je dejal: »Heidi in Spencer hočete odigrati  ponarejen resničnostni šov v javnosti in na tak način tudi zaslužiti.«

»Revijam in spletnim stranem sta hotela prodati izmišljeno zgodbo o Heidini aferi z Zankom. Hotela sta $100,000. Toda nihče ni bil zainteresiran, ker njune zgodbe več ne prodajajo revij,« je dodal vir.

Toda ‘TMZ’ poroča, da je ločitev resnična in da je Heidi na pomoč že poklicala dolgoletno družinsko prijateljico in odvetnico za ločitve Jodeane Farrell, ki naj vezi z Spencerjem odseka hitro in natančno.

Montagova in Pratt se bosta na sodišču prvič srečala čez dva tedna, skupaj s Farrellino pomočjo bosta sestavila premoženjski sporazum, nato pa bosta počakala pol leta zaradi Kalifornijskih zakonov, takrat pa bo tudi uradno razveljavljena njuna poroka.

Zanimivo pa bi bilo vedeti, kateremu bo pripadlo skrbništvo nad različnimi novimi deli telesa, ki jih je v preteklem letu Montagova neprestano ‘zbirala’.

Farrellova pa je rekla, da je odnos med Heidi in Spancerjem trenutno zelo prijateljski.

Kaj pa je tvoje mnenje? Je ločitev lažna ali resnična?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Boštjan Bračič bilda svoje mišice
Naslednji članekQuincy Jones – Strawberry Letter 23