Vsi se še spomnimo hita Leighton Meester, ki ga je prepevala s Cobra Starship. Tokrat pa se je Leighton spustila v country vode in navdušila z izvedbo ‘Summer Girls’ v filmu ‘Country Strong’, katerega premiero pričakujemo v januarju. Leighton je pred kratkim napovedala, da bo zapustila ‘Opravljivko’. Se bo zopet posvetila svoji pevski karieri?

24-letnica pa je nedavno pokramljala z MTV novinarji in jim pojasnila, da je vložila veliko truda in dela s svojim producentom, da se je približala svoji vlogi country pevke.

“Menim, da je bilo pravzaprav presenetljivo, kako smo prišli vsi skupaj. Vsak izmed nas je dobil producenta, s katerim bo delal in moj je tesno sodeloval s Taylor Swift, kar je na nek način ista zvrst glasbe, katero sama predstavljam v filmu, ” je povedala Leighton, ki se je s filmsko vlogo postavila ob bok soigralki Gwyneth Paltrow.

O svoji novi ljubezni do Nashvilla je dodala: “Biti v Nashvillu in delati tam in srečevati pomembne glasbenike, producente in pisce besedil ter samo biti del tega sveta je bilo zelo dobro. ”

“Do te zvrsti glasbe gojim sedaj nova čustva, ” je zaključila.

Kaj meniš o glasbenem nastopu Blair Waldorf in country pridihu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Iris Mulej zanikala: Niso me odpustili s Pink TV!
Naslednji članekKaty Perry: Russell jo je že na prvem zmenku obdaril z diamanti