Miley Cyrus je bila opažena, ko se je s svojim soigralcem filma ‘LOL’, Douglasom Boothom, hihitala in plesala na slavnem mostu ‘Pont des Arts’ v Parizu.

Paru so se pridružili tudi Ashley Hinshaw, Adam Sevani, Tanz Watson in Lina Esco in potrpežljivo čakali, da bosta Miley in Douglas zaključila s snemanjem romantičnega prizora na mostu.

Miley je bila tega dne videti popolnoma drugače kot takrat, ko se je s soigralci zabavala v bližnji fontani. Videti je bila premražena v sivem volnenem puloverju in oprijetih kavbojkah. Po nekaj sekundah drhtenja pa je to opazila Ashley in 17-letnici podarila velik, predvsem pa topel objem.

Štiri mlade zvezde so v parih poplesavale po mostu, medtem ko jim je moški igral na harmoniko. Douglas in Miley sta bila videti domača in spogledljiva, toda ohranjala sta distanco za vsak slučaj, če bi se v plesni skupini znašel kakšen oboževalec ali pa paparac.

Oglej si tudi spodnji video!

Pojavile so se govorice, da ima Miley novega fanta, soigralca Douglesa, kajti paparaci so ju opazili, ko sta se skupaj odpravila na večerjo v Parizu. Kakor koli že, Miley se je pred kratkim razšla z Liam Hemsworthom, tako da je sedaj samska in seveda si take večerje lahko privošči!

V četrtek pa je bila Miley opažena, ko se je odpravila na kosilo v ‘Panera Bread’ v Kaliforniji in si tako odtrgala nekaj časa od napornega urnika. Pevki uspešnice ‘Can’t Be Tamed’ pa se je tokrat pridružil brat Braison.

Na govorice o Mileyjini novi zvezi  se je odzval tudi neznani vir in  za ‘E! Online’ dejal: »Sta samo preprosto zelo dobra prijatelja in Miley trenutno ne zmenkuje z nobenim.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Z Agnes smo ujeli Ritem mladosti 2010!
Naslednji članekFOTO Miranda Kerr pokazala nosečniški trebušček