Alarm! Seleno Gomez in Justina Bieberja so skupaj ujeli na srednješolski tekmi ameriškega nogometa. Če sta že najstniški super zvezdi, pa to seveda ne pomeni, da ne smeta uživati v tipičnem srednješolskem preživljanju prostega časa.

Toda ker sta najbolj slavna najstnika, pa tekma seveda ni bila ‘navadna’. Prišla sta namreč navijat za Treyja Smitha, sina slavnega Willa Smitha, ki se je skupaj z drugim sinom Jadenom tudi udeležil navijanja. Navijanje pa je bilo tudi uspešno, saj je njegova ekipa zmagala.

Nekaj dni po tekmi pa se je Justin pojavil v ‘The Ellen Degeneres Show’, kjer je moral natančno pojasniti, kaj se dogaja med njima s Seleno – seveda zaradi nogometnega ‘zmenka’.

Najprej je z narejeno sramežljivostjo dejal, da je na tekmo odšel z Jadenom, čez čas pa je le priznal, da ga je tja spremila Selena.

»Z Jadenom sva bila na srednješolski tekmi in tudi ona je prišla. Prijazna je. Srček je.«

Čeprav je nedavno Selena zanikala, da je romantično povezana z njim in je rekla, da je bedak, je Justin zaupal Ellen, da rad hodi z dekleti na zmenke in takšne stvari, prav tako kot vsi ostali šestnajstletniki.

Žal pa tudi Justin ni izjema pri vseh najstniških problemih – «Vsi občutijo trpinčenje… Tudi jaz.«

»Veliko je nasilnežev. Toliko naredijo,« je povedal Bieber, ki je bil možna žrtev v laserskem centru v Kanadi, »Če si opazovalec, moraš zagotovo pomagati, saj si lahko ti naslednji.«


Selena, Justin, Will & Jaden – Friday Night Lights

TMZ | Myspace Video


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaty Perry: Hotela sem moža, ki veruje v Boga!
Naslednji članekVROČE Big Brother slavnih: Pijana Nana se hinavsko prilizuje Urški