Sledi naslednjih pet mesecev akcije na igrišču, pri otvoritvi sezone ‘NFL 2010’ pa je tokrat v New Orleansu v četrtek  na pomoč priskočila Taylor Swift.

Lepotička je množici odpela nekaj svojih hitov, med njimi tudi skladbo s čudovitim videospotom, ‘Mine’. Odvila pa se je tudi že prva tekma, in sicer med prvaki ‘New Orleans Saintsi’ in ‘Minnesote Vikingsi’.

Medtem pa je Swiftova tudi pohitela z izdajo svojega tretjega studijskega albuma ‘Speak Now’, ki naj bi izšel že 25. oktobra.

Dan prej pa se je Taylor udeležila dogodka, kjer se borijo proti otroški debelosti. Pevka se je pridružila nogometnim zvezdnikom, kot so Deuce McAllister, Derrick Brooks in Eddie George, gostiteljica festivala pa je bila Michelle Obama.

Množici je spregovorila tudi prva dama Amerike, ki je srečnim 70-im udeležencem dejala: »Tukaj smo zaradi vas. Želimo si, da bi vi odrasli v zdrave in močne osebe. Vsakdo je lahko pameten in zabaven, toda če niste dobrega zdravja, je vse to težko uresničljivo.«

Nogometaš Deuce McAllister pa je dejal: »Delati skupaj s prvo damo je zagotovo zelo dobra stvar. In ravno to je tisto, kar počnemo danes tukaj. Mislim, da je danes najpomembnejše ohranjati zdravje ljudi. Če počnemo to, se bomo morda izognili vsem tistim boleznim, ki se pojavljajo, kot so srčna obolenja in diabetes.«

Res je, zdravje je še kako pomembno! Kako pa ti skrbiš za svoje?


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Ritasta Kim Kardashian pokazala svoje polne prsi in obrito mednožje
Naslednji članekVROČE Noseča Natalija Verboten: Ali pričakuje dvojčka?!