Predstavljamo ti še zadnji paket privlačnih hollywoodskih lepotcev, ki jih moraš poznati! Kdo izmed njih ti je najbolj všeč? Kdo najmanj? Zakaj?

Alex Pettyfer (19 let) – prvič se je širši množici predstavil v filmu ‘Divjakinja’ (‘Wild Child’), kjer je zaigral ob že uveljavljeni najstniški igralki Emmi Roberts. Ne moremo pa seveda mimo napovedanega spektakla, kjer je postavni mladenič zaigral ob zvezdi ‘Šolskega muzikala’, Vanessi Hudgens – skupaj sta namreč zaigrala v filmu ‘Beastly’, ki bo premiero doživel v juliju tega leta. Alex vsekakor ima potencial, da se razvije v enega vročih samcev stare celine. Se ti ne zdi?

Corbin Bleu (21 let) – poznamo ga iz trilogije ‘Šolski muzikal’, kjer je zaigral privlačnega in simpatičnega prijatelja glavnega junaka, Troyja Boltona. Privlačni Corbin se poleg igralstva uveljavlja še v glasbenih vodah. Leta 2007 je izšel njegov debitantski album z naslovom ‘Another Side’, ki je pristal na 36. mestu Billboardove lestvice v ZDA. Drugi album z naslovom ‘Speed of Light’ je izdal lansko leto v mesecu marcu. Simpatični kodrasti temnolasec nas bo s svojo glasbo zagotovo osvajal še naprej. Se ti zdi boljši igralec ali pevec?

Daniel Radcliffe (20 let) – kdo pa danes ne pozna čarovnika Harryja Potterja in Bradavičarke, slavne akademije mladih čarovnikov in čarovnic? Daniela Radcliffa je ravno glavna vloga Harryja izstrelila med zvezde. Simpatični 20-letnik se je sicer preizkusil tudi v precej bolj kontroverznih vlogah na odrskih deskah, kjer seveda ni manjkalo golote. Kljub temu, da se ‘harrymanija’ počasi bliža koncu, ima Daniel še vedno veliko bazo oboževalcev. Spadaš ti med njih?

Kellan Lutz (25 let) – večina ga povezuje s sago ‘Somrak’, kjer igra Emmeta Cullena, a se najbrž vsi strinjamo, da bi tak lepotec dobil delo tudi kot fotomodel, kajne? Seveda! Kot fotomodel je Kellan zaposlen v podjetju Abercrombie & Fitch. Falirani študent kemije, ki se je nekaj časa želel zaposliti pri specialni enoti vojne mornarice ZDA, je na koncu pristal v igralskih vodah. Mi nimamo nič proti temu, da je, mar ne? Povej svoje mnenje o Kellanu!

Ed Westwick (22 let) – najbolj nam je  poznan po vlogi Chucka Bassa v seriji ‘Opravljivka‘ (‘Gossip Girl’), a je Ed pred tem zaigral v še kar nekaj filmih in serijah – npr. ‘Childern of Men’, ‘Doctors’, ‘AfterLife’, ‘Casualty, Breaking and Entering’. V resničnem življenju je Ed (žal) že zaseden – hodi namreč s soigralko iz serije ‘Opravljivka’, Jessico Szohr. Ti je všeč njegov na trenutke odmaknjeni pogled?

Jackson Rathbone (25 let) – talentirani igralec in glasbenik, tako bi lahko opisali prikupnega Jacksona. Seveda ga večina pozna po vlogi Jasperja Hala v sagi ‘Somrak’. Če pa spadaš v bazo njegovih oboževalcev, si ga zagotovo videl/-a že v seriji ‘Lepi ljudje’ (‘Beautiful people’), ki se je nekaj časa nazaj predvajala tudi na eni izmed naših komercialnih televizijskih postaj. Je tudi član skupine 100 Monkeys, ki je letos izdala tudi prvi samostojni glasbeni album.  Kakšen se ti zdi? Poslušaš njegovo glasbo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Courtney Cox pri vožnji s kolesom pokazala mednožje
Naslednji članekZnane slovenske lepotice ‘Očistile Slovenijo’