Vsako leto Hollywood dobi kakšnega novega najstniškega zvezdnika, ki popolnoma zmeša glave mladim in manj mladim dekletom. Za portal TOčnoTO TEENS smo poiskali nekaj najbolj priljubljenih, vročih hollywoodskih tipčkov, ki jih bomo predstavili v tem in naslednjih člankih! Vabimo te, da glasuješ za najbolj šarmantnega, vročekrvnega, ljubkega tipčka in poveš svoje mnenje!

Ian Somerhalder (31 let) – glede na to, da se na naši TOčnoTO TEEN Hotties lestvici kar dobro drži, ne moremo in ne smemo mimo njega – Iana! Ian se je do sedaj predstavil kot model, producent, zaigral pa je tudi že v nekaj filmih in serijah, a slave, kakršno mu jo je prinesla serija ‘The Vampire Diaries‘, ki se je premierno začela v Ameriki septembra lani,  mu ni prinesel še nobena vloga pred kamerami do sedaj. Ian je v seriji zloben vampir Damon Salvatore, ki nima nobenih težav z ubijanjem in pitjem človeške krvi. Pravo nasprotje umirjenega, a prav tako vampirja, brata Stefana. Iana smo med drugimi lahko videli tudi v serijah Skrivnostni otok (‘Lost’), kjer je upodobil lik Boona Carlyla ter v seriji ‘Smallville’, kjer se ga lahko spomnimo kot Adama Knighta. Zanimivost: Za Iana trdijo, da je mlajša verzija Roba Lowa in starejša verzija Chacea Crawforda. Kaj pa meniš ti?

Chace Crawford (24 let) – zaslovel je kot Nate Archibald v seriji ‘Opravljivka’, katere prvo in drugo sezono smo si lahko ogledali tudi na eni izmed naših komercialnih televiziji. V letu 2007 je osvojil nagradno ‘Teen Choice Award for Choice Breakout Stare Male’ in ‘Teen Choice Award for Choice TV Actor in a Drama’. Tudi v letu 2009 ni ostal brez zavidljivih nagrad. Spada v t.i. ‘vročo robo’ hollywoodskih samcev. Nekajkrat so ga videli v družbi Ashley Greene, ljubke Alice iz sage ‘Somrak’, a se iz tega ni razvilo nič resnejšega. Kako ti je všeč?

Justin Bieber (16 let) – najstnik Justin je kanadski pop in R’n’B pevec, ki ga je na YouTubu odkril Scooter Braun. Ta ga je predstavil znanemu pevcu in producentu Usherju in skupaj sta z nadebudnim mladeničem podpisala pogodbo z založbo Island Records. Justin je na sceni šele dobro leto, vendar je že nanizal kar nekaj lepih glasbenih uspehov in si pridobil na tisoče oboževalcev po celem svetu, tudi na našem portalu. Njegov prvi uspešen singel je bil ‘One Time‘, sledijo pa mu ‘One Less Lonely Girl’, ‘Love Me’. Trenutno pa poslušamo njegov singel z najnovejšega albuma ‘My World 2.0′. z naslovom ‘Baby’. Ga poslušaš?

Nick Jonas (17 let) – najmlajši član zasedbe The Jonas Brothers, Nick je v letošnjem letu naredil odločilni korak naprej v svoji glasbeni karieri. Ustanovil je svoj band ‘Nick Jonas and the Administration‘ ter že izdal samostojni album z naslovom ‘Who I Am‘, istoimenski singel pa je požel uspehe na številnih svetovno znanih glasbenih lestvicah. Tudi pri nas tedensko v Jukebox dobivamo lepo število prošenj za omenjeno skladbo.  Ti je najmlajši Jonas všeč?

Taylor Lautner (18 let) – eden najbolj znanih seksi volkodlakov je zagotovo Taylor Lautner. Mladenič, ki je pred vlogo Jacoba Blacka v sagi ‘Somrak‘ igral še npr. v filmih ‘Velika družina, veliko smeha’, ‘The Adventures od Sharkboy and Lavagirl’ je eden najbolj zaželjenih najstniških igralcev – tako s strani gledalcev, kot s strani režiserjev! Nazadnje smo ga videli v filmu ‘Valentinovo’, kjer se je poljubljal s svojo soimenjakinjo in nekdanjim dekletom, Taylor Swift. Seksi Taylor, ki je za drugi del sage ‘Somrak’ pridobil kar lepo mišično maso, je vsekakor priljubljen tudi na našem portalu. Se ti ne zdi?

Zac Efron (22 let) – Zac se je z igralstvom začel ukvarjati pred slabimi desetimi leti, med zvezde pa ga je ponesla vloga Troya Boltona v trilogiji ‘Srednješolski muzikal’, kjer je zaigral skupaj z Vanesso Hudgens, njegovim dekletom. Podobno vlogo je dobil še v brodwayjskem muzikalu ‘Lak za lase’. Njegov zadnji uspeh je vloga Richarda Samuelsa v filmu ‘Me and Orson Welles’. Hollywoodski lepotec je vsekakor predmet zanimanja številnih najstnic po svetu. Je tudi tvoj?

Tako, za ta teden je to vse! Naslednji teden te čaka nova pošiljka in če želiš, da je med njo tudi tvoj tipček, lahko kar v to temo omeniš njegovo ime in priimek. Mi se bomo potrudili, da ti bomo ustregli!

M.F.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOsivela Jamie Lee Curtis pri 52ih še vedno seksi
Naslednji članekKdo so letošnji nominiranci za viktorja 2009?