Joe Jonas in soigralka Chelsea Staub sta se v torek zjutraj na letališču v Los Angelesu strastno poljubljala!

Seveda se je poljub na srečo zgodil med snemanjem nove sezone ‘JONAS‘.

21-letna Chelsea je za ‘JJJ’ povedala, kakšno bo razmerje med Joem in Stello to sezono. Rekla je: »Oba sta odrasla in zrelejša. Še vedno poskušata razvozlati čustva, ki jih čutita drug do drugega. Razdvojena sta med tveganjem, če pustita čustvom prosto pot in tvegata prijateljstvo, če se kaj zalomi.«

»Prikazanih je še veliko drugih stvari, saj med poletjem živijo v Kaliforniji, kjer so celo dekleta drugačna od deklet z Jerseyja (smeh),« je nadaljevala.

V prihajajoči sezoni se odpravijo bratje Lucas na poletne počitnice  v Los Angeles. Zaradi česar pa zaplujejo tudi v poslovne vode.

S snemanjem priljubljene nanizanke so nadaljevali popoldne, ko je Joe tekel za avtomobilom , da bi ujel Chelsea.

Torkovo popoldne je tudi Nick preživel v družbi lepotice Maye Kibbel, s katero sta zapustila mehiško restavracijo ‘Sharky’s Woodfired Mexican Grille’ v Toluca Lakeu s polnimi rokami slastne hrane.

Dopoldne je imel  17-letni igralec posebno čast, da je razglasil zmagovalca tekmovanja med bandi, ki ga je organizirala organizacija’ DoSomething.org’.

Poglej si fotografije z odmora za malico med snemanjem ‘JONAS‘.

In da ne pozabimo še na najstarejšega brata znane trojice, Kevina, ki je posnel nekaj prizorov že omenjene nanizanke v pregrešno dragem lepotcu, nato pa si privoščil kosilo.

Kaj meniš, bi bila Joe in Chelsea lep par in kako bi to sprejela zaljubljena Demi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Cameron Diaz in Alex Rodriguez preživela vročo noč
Naslednji članekŠOK Whitney Houston: Bela obleka razkrila njen velik trebuh