Ashley Greene so paparaci ujeli, ko se je s kolegico sprehajala v jutranjih urah. Čakajo pa te tudi fotografije drugega dne, kjer so paparaci Ash ujeli v vročinskem navalu, ko si je zavihala majico in pokazala trebušček. Vroče! Poglej v galerijo!

23-letna igralka, ki se je pravkar vrnila iz Londona je izrazila željo, da bi se rada preselila v New York.

Ash je za ‘ASOS’ magazin povedala: “Iščem stanovanje v New Yorku. Tam se velik odogaja – tam je glasba in Wall Street in resnično ne misli, da bi vsi obnemeli, ko bi vstopila v sobo. Prijetno je.”

Spregovorila je tudi o modi: “Rada imam modo. Stvari imam rada v stilu moderatorstva. Ne maram ‘trashy look-a’.Torej, če nosim kratko krilo in pete, si bom na trup nadela top. V večernih urah so temnejše barve bolj seksi in malo bolj skrajne in definitivno bi nosila petke. Če si čez dan naraven, se moraš zvečer preleviti v svoj alter ego.”

Se strinjaš z Ashley?

V preteklem tednu se je udeležila tudi predvajanja ‘Mrka‘ v Jacksonvillu na Floridi. ‘Alice Cullen‘ se je z nasmeškom na ustnicah nastavljala fotografskim objektivom fotografov. Poglej v galerijo.

O omenjenem obisku se je vampirka razpisala tudi na svojem ‘Tweeter‘ računu (Za dostop do Ashleyinega računa klikni na povezavo): “Super vas je bilo srečati v filmskem gledališču v Jax-u!! Vi ste najboljši! Uživajte v ‘Mrku’ :)”


Zadnje novičke

Prejšnji članekZakompleksani Tom Cruise, da bi bil večji nosi petke
Naslednji članekVROČE Boštjan Romih: Z Laro sta še vedno zelo zaljubljena!