Izgleda da Ashley Greene in njen fant Joe Jonas preživljata divje čase.

‘Hollywood Life’ poroča, da se je mlada lepotička, ki se zadnje čase v javnosti vedno več kaže s fantom Joejem,  prejšnji četrtek odpravila na produktivni izlet v erotični butik Coco de Mer v Los Angelesu. In kaj vse je Ash nakupila? Po poročanju zaposlenega v seks šopu si je 23. letna igralka nabrala veliko seksi spodnjega perila, knjigo z umazanimi slikicami in nekaj seks igračk.

»Prav tako je pokukala v nekaj knjig o kamasutri, ‘Mammoth Book of Karma Sutra’ in ‘C*** Colouring Book’. Poskrbela je tudi za to, da je njeno oko zaobjelo vse predmete v trgovinici, za dlje časa pa se je ustavilo na vibratorjih.«

Tudi če Ashley ne bi ničesar nakupila, zaposlenega ne bi presenetilo, če bi po vse te stvari poslala svojo asistentko. »Veliko zveznikov si najprej ogleda stvari, nato pa pošlje svoje asistente, da jih pridejo kupit.«

Včeraj pa so jo ulovili v Los Angelesu, ko je v krilu in petka pohajkovala po Los Angelesu, nato pa si v Pinkberryju privoščila ledeno poslastico.

To sprostitev je potrebovala, saj je ves teden posvetila popravkom scen za prihajajoči film ‘The Apparition’, v katerem igrata tudi Tom Felton in Sebastian Stan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Zvezde s slabo kožo
Naslednji članekDo začetka šova Big brother slavnih le en dan!