V nekem trenutku je vladala v življenju sama blaženost in neumni fantje v sombrerosih. Toda sedaj je konec govora o tem. Audrina Patridge in Ryan Cabrera sta se pred kratkim razšla, svet pa prepustila v dvomih. O vzrokih namreč ne govorita.

Po podatkih neznanega vira, sta se lepotička serije ‘The Hills’ in glasbenik, ki sta zvezo objavila februarja, proglasila konec zveze, prvi namig sta nam dala na nedavnem praznovanju rojstnega dneva Pereza Hiltona.

Audrina se je tam pojavila brez svojega najdražjega.

»Audrina je na Perezovo praznovanje rojstnega dneva prišla z dekleti. Ko so jo povprašali, kje je Ryan, je postala rahlo nejevoljna in v trenutku zamenjala temo pogovora. Oddajala je negativno energijo in se nikakor ni povsem sprostila. V javnost sicer še niso prišle popolne informacije o njunem razhodu oziroma o razlogih. Vendar pa po mnenju mnogih Audrina zadnje čase zelo trpi, tako zelo, da je za nekaj časa ostala celo brez besed,« je dejal neznani vir, ki je bil prav tako na zabavi v Los Angelesu.

»Še vedno je to občutljiva tema zanjo… Audrina o tem ne govori. Toda ljudje se o tem pogovarjajo že cel teden.«

Na srečo ima Patridge veliko ‘prijateljev’, ki so pripravljeni o njenem zasebnem življenju spregovoriti tudi za medije. Saj konec koncev je scena velika, pravih prijateljev pa zares malo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRussell Brand: Heroin bi rešil grozno glasbeno sceno
Naslednji članekCandice Swanepoel se predstavi kot poredno dekle