Mediji poročajo o koncu kratkega razmerja med lepotičko Audrino Patridge in Ryanom Cabrera.

Po podatkih neimenovanega vira naj bi se Cabrera v torek, 18. maja,  v Los Angelesu udeležil prireditve v Trousdale Loungu. Videli so ga z neznano rjavolasko, s katero sta se ves čas spogledovala in si prišepetavala na uho dolgo v noč.

O Audrini pa je vir dejal: » S stvarmi je zaključila pred tednom dni. Na dan so prišle informacije o njuni zvezi. In veliko izmed njih se navezujejo na njegove žurerske dni.«

Bivši parček se je začel ponovno sestajati januarja, ko sta se skupaj pojavila na snemanju nove sezone ‘The Hills‘, a zveza očitno ni trajala dolgo.

Audrina je že večkrat pokazala, da se svoje postave ne sramuje in je več kot ponosna nanjo. To je ponovno dokazala, ko se je slikala za naslovnico junijsko izdajo revije ‘Ralph‘.

Za avstralsko revijo se je dekle obleklo v perilo in poziralo v različnih nagajivih pozah. Kako zelo nagajiva je bila, pa preveri kar sam/a in si oglej spodnjo galerijo slik.

V sredo popoldne pa je bila Audrina opažena tudi v zahodnem Hollywoodu, ko se je sprehajala po aveniji Melrose.

Skupaj s soigralko serije ‘The Hills‘ sta se odpravili nakupovat. In Audrina je jemala dih s svojo rožnato oblekico in natikači, zraven pa je dodala še torbico. Preprosta oprava, ravno prava za poletje, a še kako šik!

Audrina pa se je pred kratkim vrnila s snemanja zadnje sezone serije ‘The Hills‘ v Costa Rici.

In medtem ko se njen bivši ljubimec Justin Bobby še vedno potika po Costa Rici, je bližnji vir dejal, da se par ni počutil udobno na tej avanturi.

Vir je sporočil: » Ona je odpotovala in ostala skupaj s Stephanie Pratt. Skupaj sta zelo uživali. Jezdili sta valove, pohajkovali in poslušali krike opic, ki so se oglašale iz strehe njune vile.«

O Justinu Bobbyju pa je dejal: »On je samo del šova. Sedaj se mora zopet pogajati z njim in se občasno z njim videti.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Sarah Jessica Parker: Modni kiks ali uspeh?
Naslednji članekSestri Olsen vedno v stiku z modo