Čeprav se ‘Summit Entartainment’ še ni razjasnil glede zadnjega filma sage ‘Somrak’, ‘Jutranja zarja’, je vir blizu vpletenim v sago povedal, da bosta Robert Pattinson in Kristen Stewart zagotovo imela opraviti z dvema deloma.

‘Somrakovski’ vohun je potrdil, da bosta oba dela snemana eden za drugim.

Kdo bo prevzel krmilo nad zadnji delom, še vedno ni znano. ‘Summit’ še ni prišel tako daleč, da bi se obremenjeval s to pomembno odločitvijo. Tudi zadeve s scenarijem so še vedno v teku. »Melissa Rosenberg se bliža koncu obeh scenarijev.« Izgleda, da imajo ‘Somrakovci’ še veliko dela.

Morda si ga bojo naložili še več, saj krožijo govorice, da naj bi ‘Jutranjo zarjo’ postavili tudi v 3D verzijo, saj naj bi tako od vedno bolj priljubljene franšize dobili še več denarja. Kar pomeni da ja – Robertov neustavljivo privlačen pogled in Taylorjeve noro dobre mišice bodo zdaj še veličastnejši in še lepši kot so že bili.

Morda se nam zdi to sanjsko, toda nekateri so ‘Summit Entertainment’ že napadli z zahtevami proti 3D verziji, vse pa je odvisno do avtorice Stephanie Meyer, ki še vedno vztrajno drži vajeti kontrole nad filmom, ali bo podpisala pogodbo ali ne.

Medtem ko se še vedno ugiba o prihodnosti ‘Jutranje zarje’, pa vprašamo tebe, ali se strinjaš s 3D opcijo ali si proti njej?


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Seksi britanska pevka sredi zime na pol gola
Naslednji članekKim Catrall: Ne seksa naokoli kot pohotna Samantha!