Bonnie Wright je sredin večer preživela v dobri družbi svojih prijateljev, ki jih pozna že skoraj pol življenja. Druščina slavnih čarovnikov in čarovnic, ki so spremljali odraščanje Harrya Potterja, se je ponovno zbrala na velikem odprtju parka The Wizarding World of Harry Potter’ v Universal Orlandu.

19-letna britanska lepotica je v petek utišala govorice na zasedanju Q&A, ki so trdile, da je zaročena s soigralcem in fantom Jemiem Campbellom-Bowerjem. Bonnie je za ‘Access Hollywood’ povedala: »Ne, to vsekakor ni res!«

Med slavnostnim odprtjem so se pred ‘Bradavičarko’ oz. gradom Hogwart  zbrali Tom Felton, Michael Gambon, Bonnie, Oliver Phelps, nepogrešljivi Daniel Radcliffe, Matthew Lewis, Warwick Davis, Rupert Grint in James Phelps.

Stalni spremljevalci Harryjeve pustološčine so si skupaj z veliko množico obiskovalcev ogledali veličastne svetlobne učinke in prisluhnili glasbi iz vseh filmov dosedanjih šestih posnetih nadaljevanj, ki so jo izvajali v živo pod taktirko Johna Williama.

‘The Wizarding World of Harry Potter’ so za obiskovalce odprli že v petek in jim tako omogočili, da za trenutek vstopijo v svet magije.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMegan Fox se ne mudi pred oltar
Naslednji članekFOTO Pamela Anderson se je spet osramotila