V novem filmu ‘Twelve‘ si bo ženska populacija lahko v miru napasla oči na postavnem Chaceu Crawfordu, ki bo le v spodnjicah omagan zaspal na vzmetnici.

23-letni zvezdnik bo nastopil ob Emmi Roberts in 50 Centu ter se vživel v vlogo preprodajalca mamil.

Chace je o filmu povedal: »Lik je odraščal s privilegiji in denarjem, toda zdaj se oče bori z družinskim bankrotom, mati pa je izgubila boj z rakom. Tako je skoraj prisiljen prodajati marihuano, četudi sploh ne ve, kaj dela. Vsega ima čez glavo. Vloga mi je všeč, ker lik spominja na heroja, četudi je film tragičen, mračen in malodramatičen. Veliko je tudi komičnih vložkov. Snemanje je bilo zelo zabavno in osvobajajoče. Zgodba filma se sklada z našo generacijo.«

‘Twelve’ bo izšel že 30 julija.

V sredo pa je bilo oznanjeno, da bo mlad igralec nastopil še v ‘Peace, Love, and Misunderstanding’ skupaj z Jane Fonda in Catherine Keener. Zgodba je neodvisna drama, ki govori o konzervativni odvetnici, ki s svojima otrokoma obišče hipijevsko mamo v Woodstocku.

Nobena skrivnost ni, da je lepotec s svojim izgledom iztržil že kar nekaj denarja in tokrat se je pojavil na naslovnici revije ‘Los Angeles Confidential’.

Za na konec še ti razkrijemo novico, ki bo zagotovo pustila madež na njegovem ugledu. Zvezdnika ‘Opravljivke’ so aretirali zaradi prevzema marihuane prejšnji teden v Planu v Texasu.  Chace je sedel v avtomobilu s prijateljem, ko so ga zalotili z jointom.

Če bo obsojen, ga čaka največ 6 mesecev zapora. Morda ga bodo oprostili ali mu naložili globo, ki jo bo seveda z lahkoto odplačal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOsupljivo lepa Megan Fox navdušila v rdeči obleki
Naslednji članekTudi Kylie Minogue se je odločila za kabalo