V sredo je bil na ulicah New York Cityja opažen Chace Crawford, ko se je strastno poljubljal z lepo blondinko! A da ne bo pomote, to je bila njegovo soigralka Katie Cassidy. Kakšna srečnica, kajne?

Na snemanju pa sta bila opažena tudi Blake Lively in Penn Badgley.

Kasneje istega dne se je Chace odpravil tudi na praznovanje rojstnega dneva Noah Tepperberg. Tam pa so bili opaženi tudi drugi slavni. Med njimi model Jessica White, košarkaška zvezda LeBron James in igralec Wilmer Valderrama.

Ob rojstnem dnevu ti tudi mi želimo vse najboljše, Noah!

Ko pa že govorimo o zvezdah ‘Opravljivke‘, naj ti sporočimo tudi to, da je sredo prav tako delovno preživela Jessica Szohr, saj se je udeležila snemanja ‘Live with Regis and Kelly‘.

S kavo v rokah je bila igralka videti fantastično v oprijetih belih hlačah, visokih petah in velikim nasmeškom, ki ni izginil niti takrat, ko so jo pred ABC studiji pričakali paparaci.

Po nedavnih informacijah so tudi krožile govorice, da naj bi se Ed Westwick in Jessica ponovno videvala, in sicer po mesecih skupnih zabav.

Medtem ko številni mediji poročajo o vžigu starega plamena, pa drugi menijo, da so govorice le prenagljene. Od Eda in Jessice pa ni nobene besede ali vsaj namiga! Kaj je torej res, se sprašujemo tudi mi, a nedvomno bo čas kmalu pokazal, v katero smer se vrti resnica!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSofia Vergara: Napadla je Madonno
Naslednji članekMrežaste naramnice