V četrtek popoldne je bil Daniel Radcliffe opažen v Londonu, kjer je praznoval svojo polnoletnost – rojstni dan, saj je dopolnil 21 let.

Mladenič, znan po vlogi ‘Harryja Potterja‘, ki je poklepetal z nekimi veseljaki, pa je imel tistega dne zelo divji pogled. Mogoče lahko sklepamo, da si je polnoletnik privoščil le preveč pijače za odrasle!

Med samim veseljačenjem se je Daniel odpravil tudi v bližnji bar, kjer je popil kar nekaj vodk in poklepetal z ljubkimi dekleti.

Mladenič, ki se je poslovil od ‘Harryja Potterja‘, pa je svojo svobodnost in polnoletnost praznoval tudi že v St. Petersburgu v Rusiji, kjer si je tudi privoščil nekaj preveč lokalnih znamenitosti – vodke!

Po potovanju je Daniel medijem sporočil: »Bilo je fantastično. Za svoj rojstni dan sem bil v St. Petersburgu, kar je verjetno najlepši, najbolj neverjeten, čudovit prostor, kjer sem kadar koli v svojem življenju bil.«

Daniel pa nikakor ne počiva. Zaigral bo namreč novo vlogo mladega odvetnika v prihajajočem filmu priznane knjižne uspešnice Susan Hill: ‘The Woman in Black’.

Film bo režiral James Watkins, knjižno uspešnico bo preuredila Jane Goldman, zgodba pa se bo odvijala okrog Danielovega karakterja, ki se bo zapletel v pošastni načrt.

Igralec je medijem sporočil: »Sem neverjetno vznemirjen, da bom bil del uspešnice ‘The Woman in Black’. Scenarij Jane Goldman je napisan čudovito – je nežen, a hkrati tudi strašen.«

Upamo, da se bo tvoje navdušenje nad filmom pokazalo tudi v filmski industriji in da se ne bo ponovila stara zgodba, ko so se nabrale le obresti in visoki neporavnani zneski.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Mendes preživela nenavadno avtomobilsko nesrečo
Naslednji članekVROČE Iris Mulej svojemu fantu pripravila sladko presenečenje