Da se sprostiš od napornih vsakodnevnih obveznosti,  prisluhni  novemu duetu Joea in Demi Lovato z naslovom ‘Make A Wave’.

Dvojica je del skupine Disneyjevih prijateljev za sporemembo (Disney’s Friends for Change), zato bo njuna pesem tudi v Disneyjevem filmu ‘OCEANS‘. Le-ta bo dosegljiv na Twitterju že 15. marca! Izkupiček bo namenjen okoljevarstvenim organizacijam, ki  jih bodo podpirali s skladom ‘Disney Worldwide Conservation Fund’.

Jonas Brothers pa so ponedeljkovo popoldne preživeli na plaži v Malibuju, kjer se je marsikaj dogajalo…

Pojoči bratci so skupaj z Nicole Anderson snemali nove scene za drugo sezono njihove nanizanke ‘JONAS‘. Tokrat bodo na račun prišle oboževalke temnolasega Nicka, ki je posnel nekaj mokrih prizorov  in pokazal svoje mišice.

Kaj meniš se bo zgodilo med Nickom in Macy v tej sezoni?

JoBros so tudi pri vrhu Billboardove lestvice 40-ih ljudi z največjim zaslužkom.  Zasedli so kar 7. mesto. Njihov zaslužek obsega 33,5 milijonov dolarjev, pri čemer so si  31,4 milijona prislužili s svetovno turnejo in podporo albumu ‘Lines, Vines and Trying Times‘.

Nick in Jonas sta pozvala svoje zveste oboževalce, da jim tudi tokrat stojijo ob strani in glasujejo za njih za podelitev ‘2010 Kids Choice Awards’ nagrad.

Poslušaj duet in si poglej slike Nicka v akciji!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Anoreksični Reese Witherspoon veter dvignil krilo
Naslednji članekOPS! Bojevniška princesa Ksena spet vsem na ogled postavila bujne prsi