Kot izgleda, Demi Lovato nima več strtega srca zaradi Joea, saj so ‘The Sonny with a Chance’ zvezdnico na koncertu v Los Angelesu ujeli v objemu drugega fanta. Kdo je skrivnostni ljubimec?

Eden izmed Demijinih oboževalce je poročal, da je Demi videl s kolegico Chloe Bridges, skupaj z Jackom Barakatom in Alexom Gaskarthom, pop-punkovskim glasbenikom skupine All Time Low. Zasačili so ju na koncertu skupine Cobra Starship v ‘Club-u Nokia’ v Los Angelesu.

Oboževalec je kot dokaz predložil tudi video posnetek. Kvaliteta posnetka je slaba, vendar je na posnetku moč opaziti Demi, ki pleše, se drži za roke in se celo objema z Alexom na zelo, hmm, prijateljski način.

Oboževalec je ob predložitvi videa dejal, da se je par “zvijal drug po drugem”, vendar video ni dobil tako kričečega naslova, kot ga je prejela Miley Cyrus, ko je imela svoj ‘dirty dancing’ trenutek s producentom Adamom Shankmanom, ki se je nato sprevrgel v pravi škandal.

Seveda, Demi in Alex sta samo kolega, ki se rada objemata in plešeta skupaj, vendar vsi vemo, kako lahko “samo prijatelja” pogosto postaneta par. Takih “prijateljev”  med mladimi zvezdniki v Hollywoodu ni malo.

Kakorkoli, nas pa verjetno vse zanima, kaj na situacijo poreče bivši Joe Jonas. Mislimo, da imamo vsi občutek, da bo njihova skupna turneja kar malce nenavadna.

Poglej si video Demi, ki pleše ob Alexu. Kaj praviš, “samo prijatelja”?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMichelle Williams: ‘Moja rit je popolnoma naravna!’
Naslednji članekŠKANDAL Učenec Alenke Gotar ‘spljuval’ njene ure petja