Selena Gomez se je včeraj s širokim nasmehom na obrazu udeležila podelitve nagrad ‘Teen Choice Awards’, ki se je odvijala v Gibson Amphitheatre v kalifornijskem Universal Cityju.

Zvezdnica serije ‘Wizards of Waverly Place’, ki je na modrii preprogi veselo pozirala fotografom, ki so ujeli vsak njen gib, je bila velika zmagovalka podelitve, saj je zmagala v kategorijah za najboljšo televizijsko igralko v komediji, za najboljšo skupino – Selena & The Scene, za najboljši novinko na glasbeni sceni in za modno ikono na rdeči preprogi.

Podelitev je letos vodila Katy Perry, pridružili pa so se ji igralci serije ‘Glee’, Chris Coifer, Kevin McHale, Cory Monteith in Mark Salling.

Podelitve nagrad pa se je udeležila še ena zvezdnica s stilom, Emma Roberts, ki je letos izbrala zeleno obleko Briana Reyesa, zraven pa je kombinirala čevlje Briana Atwooda, videz pa je dopolnila še z nakitom ‘Kara Ackerman Designs’ in ‘Cheryl Greenspoon Jewelry’.

In če si se mogoče spraševal/a, kam je pobegnila Emma na Twitterju, imamo odgovor zate. Pravkar je spremenila profil in jo najdeš pod imenom RobertsEmma.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: ‘Somrakovci’ na Teen Choice Awards pobrali skoraj vse, kar se je dalo!
Naslednji članekFOTO Najstniki nagradili najljubše zvezdnike