Res, da je Emma Watson ena izmed igralka, ki so v tem desetletju največ zaslužile, vendar še to ne pomeni, da si bogata zvezdnica tu in tam ne privošči malo zabave.

Po poročanju  Univercity Chic se bo 19-letna študentka Bownove univerze večkrat pojavila na odru brownove produkcijske delavnice Antona Chekhova, ki se imenuje ‘The Three Sisters’.

‘The Three Sisters’ je naturalistična igra o propadu ruske družine, ki je strmoglavila z vrha družbene lestvice v iskanju smisla modernega sveta. Opisuje življenje in težnje družine Prosorov, ki jo sestavljajo tri sestre (Olga, Masha, in Irina) ter njihov brat Andrei. Vsi štirje so zelo nesrečni in zafrustrirani.

Predstava se bo odvijala od 12. do 15. marca.

Če je mlada igralka mislila, da ji študenti Brownove fakultete še niso posvetili prave pozornosti, pa še ne ve, kaj jo čaka. Po poročanju medijev bi se naj prijateljica čarovnika Harryja Potterja razšla s svojim 28-letnim fantom, financerjem Jayjem Barrymorjem, s katerim je bila v zvezi že od leta 2008.

Notranji vir je povedal, da je bila njuna zveza že nekaj časa na tankem ledu, ki je dokončno počil zaradi Emminega obiskovanja univerze čez lužo. Vir je povedal: »Emma in Jay sta bila že mesece v težavah. Zaradi njenega šolanja v Ameriki njuna zveza ni preživela, saj je bila oddaljnosti kriva, da so se skrhale vezi med njima.«

Kaj misliš, s kom naj gre zvezdnica tokrat na zmenek?

S kakšnim postavnim in prepoznavnim mladeničem iz filmske industrije, s katerim bosta imela veliko skupnega, ali s tihim pametnim študentom, ki ji bo pisal romantične pesmi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSašo Ožbolt: Postal je očka mali Maruši!
Naslednji članekFOTO Prva dama Carla Bruni pretiravala z botoxom