Zate imamo vročo novico…

S petim delom knjižne uspešnice ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ (‘Harry Potter in Feniksov red’) so izgubili kar 165 milijonov dolarjev! Kljub temu, da je bil film na devetem mestu med najbolj visoko proračunskimi filmi na svetu ter da so z njim zaslužili 929 milijonov dolarjev.

Dokumenti med drugim tudi govorijo, da se je nabralo 57 milijonov dolarjev obresti zaradi posojila, ki so ga morali vzeti zaradi dragega snemanja, vendar še jih nihče ni plačal.

Notranji vir je povedal: »Če so te številke resnične, potem je ‘Warner Brothers’ s takšnim načinom brcnil v temo. Če ne morejo z eno najuspešnejših filmskih franšiz zaslužiti denarja, s čim ga potem lahko?«

Bomo videli, če se bodo do uprizoritve zadnjega dela kaj naučili in vsaj poplačali dolgove, če že ne bodo zaslužili…

Poglej pa si še predogled težko pričakovanega sedmega dela ‘Harry Potter & The Deathly Hallows’ (‘Harry Potter in svetinje smrti’).

V prvem delu 7. knjige Harryjevega popotovanja postaja Mrlakenstein vse močnejši. Nadzor ima nad Ministrstvom za čaranje kot tudi Bradavičarko. Neločljiva trojica: Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Grint) in Hermiona (Watson) se odločijo dokončati Dumbledorjevo delo in končno ustaviti mojstra črne magije.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Zvezdniki uživajo na plaži
Naslednji članekKendra Wilkinson: Za minutko seksa s Hefom so stale v vrsti!