Uboga Heidi Montag, le kako bi lahko bila vedela, da jo bodo plastične operacije spravile v tako težek položaj in v past, v katero se je mlada lepotička ujela.

Heidi so številne plastične operacije prisilile v to, da je postala ujetnica v svoji lastni koži. Zaradi velikih prsi, ki nosijo košarico E ali F, odvisno od modela, lepa igralka na primer ne more več tekati. Izgleda, da se bo morala od sedaj naprej držati še samo joge.

Toda najhujše od vsega je, da ji nova oblika postave preprečuje, da bi objemala svoje bližnje, kar je bilo do sedaj njeno najljubše opravilo.

»Zelo čudno se počutim, če moram koga objeti, saj je moje telo zelo krhko.«

Kakšna tragedija. Poleg tega pa, če ne more niti objeti svojega dragega moža, Spencerja Pratta, so najverjetneje odpadle tudi njune posteljne aktivnosti. Kakšna škoda.

Sicer pa se ni spremenilo samo njeno telo, njen prijatelj je povedal, da se je spremenila tudi osebnostno: »Včasih je bila tako smešna in ljubka, sedaj pa je vsa tiha in zamorjena. Sploh ni pri stvari, ko se pogovarjaš z njo.«

Ja, najverjetneje bo to posledica pomanjkanja aktivnosti, ki smo jo omenili v zgornjem odstavku, ali pa samo znaki zamere, ki jo čuti do plastičnega kirurga. Spencer Pratt je namreč povedal: »Ko se je nazadnje zbudila iz anestezije, je bila resnično jezna, saj njene prsi niso bile nič večje. Rekla je, da bo ob prvi priložnosti udarila zdravnika, kar sem ji seveda preprečil. Toda s svojim telesom bo naredila, kar bo hotela.«

Izgleda, da res, saj naj bi igralka načrtovala vnovično operacijo prsi. Kot smo že omenili, z zadnjo operacijo oprsja ni bila zadovoljna, saj se ji še vedno zdi premajhno, za naslednjo operacijo, ki jo načrtuje v naslednjih dveh mesecih, pa bo pomoč poiskala pri evropskih lepotnih kirurgih. Vir je povedal: »Počuti se, kot da je prisiljena v to, saj nazadnje ni dobila tega, kar si je želela. Ne bo odnehala, dokler njene prsi ne bodo večje.«

Morda bi namesto pomoči lepotnega kirurga morala poiskati pomoč kakšnega zdravnika za mentalne bolezni, saj se mnogi strinjajo, da se je mladi igralki v glavi čisto obrnilo. Po mnenju mnogih je bil prvi znak že poroka s Spencerjem, toda sedaj naj bi se vmešali že zdravniki.

‘PopEater’ je o Heidijini obsedenosti z lepotnimi operacijami govoril z nekaterimi eksperti in mnogi se strinjajo, da Heidi trpi za boleznijo Body Dysmorphic Disorder (BDD), kar je mentalna bolezen, pri kateri nikoli nisi zadovoljen s svojim telesom.

»Jasno je, da ima Heidi probleme s svojim izgledom, s čim je idealen primer za psihiatra in ne za lepotnega kirurga. Vsaka nadaljnja plastična operacija jo bo še bolj približala k nujnemu obisku psihiatra, za kar bi se resnično morala odločiti, preden se bo naslednjič odločila za skok pod nož,« je povedal Dr. Anthony Youn, priznan plastični kirurg.

»Je ustrezna kandidatka za BDD, kjer oseba svoje telo vidi v povsem drugačni in nerealni luči kot večina,« je nadaljeval doktor. »Kar mi vidimo kot ogromne prsi, se njej zdi povsem majhna gmota sredi njenega telesa.«

OK, nizka samopodoba nam razloži njeno nujo po pozornosti in škandale, s katerimi se znajde na prvih straneh tabloidov. Še vedno pa nam ni jasno, kaj jo je privedlo do poroke s Spencerjem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Romantična večerja Ive Krajnc in Aljoše Bagole
Naslednji članekJessica Simpson z ljubimcem preživela vročo noč v hotelu