Je Daniel Radcliffe pod vplivom nove ljubezni? Revija ‘People‘ poroča, da zvezda ‘Harryja Potterja’ zadnje čase zelo veliko svojega časa namenja skrivnostni temnolaski. Skrivnostna dama je bila opažena na Radcliffovi zabavi, ko je dopolnil 21 let – prejšnji mesec, ko je bil na počitnicah v ruskem mestu Peterburgu in zopet so jo videli (sicer na primerni razdalji), ko se je D-Rad udeležil kriketa v Londonu.

Čeprav je identiteta družabnice še neznana, britanski časopis ‘Daily Mail’ parček opisuje kot ‘skoraj nerazdružljiv’ in tudi objavlja fotografije, ko skupaj uživata nedaleč od Danielovega doma.

Kljub zadnjemu incidentu, ko se je Daniel na praznovanju polnoletnosti zapil, svoje življenje ohranja stran od javnosti. Tudi ko naj bi hodil s soigralko iz‘Equusa’, Laur0 O’Toole, je svoj status komentiral takole: »Mislim, da bi bilo zelo težko hoditi z igralko, kajti vse so nore.«

Morda pa je igralec končno našel svoje sanjsko dekle. Takole so poročali mediji v sredo, takoj naslednji dan pa so v javnost prispele informacije, da poznajo ime te skrivnostne lepotičke. Dekle je 19-letna Olive Uniacke in je pastorka producenta ‘Harryja Potterja‘, Davida Heymana. Menda naj bi se Olive in Daniel poznala že pred snemanjem slavnih filmov in naj bi se večkrat prej že zbližala, toda pred kratkim je plamen zopet zagorel. Neznani vir je dejal:

»Že pred nekaj leti sta si bila blizu, a se je potem zveza izjalovila… Čeprav sta bila vedno prijatelja. V zadnjih mesecih pa sta se zopet zbližala.«

Uniacke, ki študira na prestižnem inštitutu na Škotskem, je tudi po poročanju nekega kolega znana po gostovanju številnih zabav.

»Olive je znana po najboljših domačih zabavah, zares dobro zažgejo.  Zna biti kar divja. Obožuje pitje šampanjca, posebej Moeta in tudi prižge kako cigareto. Rada ima tudi nočne klube in večere v njih.«

Spet naslednji vir pa je poročal, da je Olive na snemanju filma ‘Harry Potter in svetinje smrti‘ sodelovala kot producentova pomočnica in bila tako večkrat opažena v Danielovih garderobnih prostorih.

Ali misliš, da je vse to res, ali mediji zopet samo nekaj napihujejo? Preveri pa tudi nov trailer Harryjevega novega filma!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Victoria Beckham preživela letalsko grozoto
Naslednji članekVROČE Alma Brdžanović je imela srečo, saj so tatovi ukradli le smrdljive japonke