Veliko privržencev Demi Lovato je obtožilo novo romanco Ashley Greene z Demijinim nekdanjim fantom (z njim je skupaj tudi na turneji) Joejem Jonas kot razlog za psihični zlom Disneyjeve zvezdnice.

Publicist zvezdnice ‘Somraka’ je za splet povedal: »Te govorice niso resnične in tudi nobene druge govorice o sporu med dekleti.«

Demi je bila med vikendom, ki ga je zaznamovala noč čarovnic, zadržana na zdravljenju, potem ko se je domnevno sprla z enim izmed plesalcev. Viri so povedali tudi, da se Demi že več let sooča z motnjami prehranjevanja in rezanja.

Veliko Demijinih oboževalcev je najprej posumilo, da je bila Ashley prav tako z njo v konfliktu, razburilo pa jih je tudi to, da je odpotovala v Južno Ameriko obiskat Joea, ki je bil sredi turneje skupaj z Demi. Vse skupaj je bilo za njiju, še posebej Demi, precej nelagodno.

Ashley pa je pred kratkim izbrisala sporočilo iz Twitterja, ki bi lahko razkrivalo njene občutke in dojemanje očitkov, da je kriva za Demijin zlom. Napisala je: »Temu lahko rečete ‘svoboda govora’ ali ‘izražanje svojega mnenja’ ali karkoli si rečete preden zaspite. In na koncu… Ti si nasilnež. In karma je pra**ca.«

Kaj pa o vsem skupaj meniš ti? Obstaja med Ashley in Demi res napetost?


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina vendarle ne bo snemala v Sarajevu
Naslednji članekFOTO Najbolj vroči 40-letni hollywoodski lepotci