Nedavno so se širile novice o razpadu zakona slave željnega para Pratt, nato so medije preplavili ločitveni papirji, sedaj pa se pojavljajo govorice o nosečnosti Heidi Montag.

Heidi je medije enkrat že prepričala, da je noseča, kar dokazuje tudi zgornja fotografija. Nosečnost je dobro zaigrala, vse le zaradi večje publicitete in seveda zaslužka, kar je tudi nekaj mesecev pred zaigrano nosečnostjo razkrila novinarjem ‘Star Magazina’, davnega leta 2008. Si tudi tokrat Heidi le vse skupaj izmišljuje?

Po poročanju tabloida naj bi ‘The Hills’ igralka vložila legalno razvezo od Spencerja, vendar je molčeča, saj je morda noseča. Heidijin prijatelj je povedal, da to ni ravno fantastična novica za Heidi, še posebno ne v tako težkih časih, ki jih preživlja: “To je zadnja stvar, ki jo sedaj potrebuje.”

Gospodična ali pač gospa Heidi, tega še ne vemo natančno, se je te dni preselila iz skupnega domovanja in “pobegnila” v prijateljevo domovanje. Le kako je Spencerju uspelo, da je odgnal Heidi od hiše?

Poleg skupnega domovanja pa se pojavljajo že nove govorice, da naj bi se blondinka tudi sestajala s Cougarjem Zankom, nekdanjim marincem, sedaj varnostnikom. Spencer je z novinarjem spregovoril o svojem skupnem delu s Cougarjem: “Pomaga mi pisati scenarij.” Očitno pišeta sedaj vsak svojega.

No, Heidini cilji v prihodnosti so vselitev skupaj s Cougarjem, vendar je še prej Heidi napovedala, da bo poletje preživela v hiši ob morju in se zabavala s prijateljico Jennifer Bunny.

Na Twitterju je napisala: “To bo najboljše poletje mojega življenja!” Jen pa je novinarjem povedala: “Heidi in jaz se čez poletje seliva v poletno hišo na Malibuju. Zelo sva navdušeni, da bova počeli dekliške stvari in ljudem pokazali, kakšni sva v resnici – da sva zabavni, prijazni in lojalni dekleti.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSarah Jessica Parker razmišlja o nakupu prestižne vile
Naslednji članekVROČE Pevka Hajdi je zaradi otroške slave pogosto trpela