Rumeni tisk je skoraj s svetlobno hitrostjo napolnila novica, da se vsem znana zvezdnika, ki sta bila pred kratkim še noro zaljubljena, sedaj ločujeta. Zahtevo za ločitev je v torek zjutraj na sodišču v Santa Monici vložila Heidi.

‘TMZ’ je o  njeni ločitvi poročal: »Najpomembnejše je dejstvo, da se bo v pravnem pomenu ločitve njen zaslužek razpolovil pod točko skupno premoženje in dolgovi.«

Če so te govorice slučajno prepričale, te moramo na žalost razočarati z novico, da je bila njuna ločitev po vsej verjetnosti le še en obupan poskus za 5 minut slave.

Da ne bomo mlatili prazne slame, imamo tudi nekaj potrditev o tem, da njuni igrica ločencev ni nihče, ki ju vsaj malo pozna, nasedel.

Njeni soigralki iz serije ‘The Hills‘, Audrina Patridge in Lo Bosworth, sta prepričani, da je Heidina razveza zaigrana.

Medtem ko je Audrina rekla, da tej zgodbici ne verjame, odkar sta še vedno nerazdružljiva in zaljubljena, je Lo povedala: »Že predolgo delam z njima, da bi jima nasedla. Nekaj časa nista snemala in zato menim, da se po nekaj zamujenih epizodah s tem skušata ponovno prebiti v ospredje.«

O njuni prevari je prepričana tudi bivša igralka v ‘The Hills‘, Whitney Port, ki dvomi, da bi se njune poti začele razhajati in je prepričana, da še vedno tičita skupaj.

Ali  lahko rečemo, da je ločitev Heidi Montag in Spencerja Pratta le še ena njuna  medijska zgodba?

Od notranjega vira že omenjene serije smo izvedeli, da bi naj bila njuna ločitev v bistvu zgodba, ki bi se odvrtela v ‘The Hills’.

»Ločitev Heidi in Spencerja je bila prvotno mišlena kot del scenarija, zdaj pa je postala resničnost. Oba se z veseljem poslužujeta stvari, ki ju potisnejo v središče pozornosti in časopise. Z lahkoto jima predstavljajo nore ideje, ker vedo, da bosta rekla ja,« je povedal notranji vir.

Torej kaj se v resnici dogaja? Je to le še ena zmed njunih potegavšin, da nahranita svojo potrebo po pozornosti ali se v ozadju plete kaj več, saj je Heidi v torek dejansko vložili zahtevo za ločitev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Tigrica Rihanna krasi novo naslovnico revije Elle
Naslednji članekFOTO Kylie Minogue v obleki podobni zavesi komaj hodila