Je skupnih dni Robsten dejansko konec?

‘Lif & Style’ poroča, da je Robert Pattinson zapustil Kristen Stewart, potem ko se je naveličal njenega ciničnega obnašanja.

Parček je bil zelo vroč in trden, ko je bil skupaj, toda ko se je 24- letni igralec v začetku leta vrnil v Veliko Britanijo, je vir povedal, da bi naj zapustil svoje dekle:

»Ko se je Rob vrnil v Britanijo, se je že popolnoma naveličal Kristen in je hotel vse skupaj končati. Rekel ji je: ‘Končala sva.’ Povedal je, da se je pritoževala za vsako malenkost.«

Kakorkoli, vir je povedal še to, da sedaj, ko parček spet snema skupaj, noben več ne razmišlja o tem in da bi se naj celo spet spogledovala ter vzpostavljala romanco.

Ali to pomeni, da se Robsten vračata na sceno? Če še ne, bo po promocijski turneji, kjer bosta preživela veliko časa skupaj, povsem drugače.

Vendar že sedaj kažeta posebne znake drug do drugega, saj ‘Hollywood Life’ poroča, da sta si med vikendom na promocijskem večeru v Los Angelesu najela skupno sobo.

Vir je povedal: »Rob in Kristen sta se, potem ko sta se prepričala, da ju nihče ne opazuje in si lahko privoščita varen izhod, vrnila v sobo. Oba sta bila v isti sobi, toda nista bila čisto sama, tako da nista imela veliko zasebnosti.«

Potem si je parček privoščil sprostitev v hotelskem bazenu v zasebnem bungalovu. 20- letna igralka je uživala v vodi, medtem ko se je 24- letni igralec ukvarjal z ledenim čajem ter razmišljal, ali je bazen ogrevan ali ne. Morda je razmišljal tudi o tem, kako se čim bolj naravno približati lepi soigralki.

Sicer pa jima ne bo več treba dolgo razmišljati, saj revija ‘Us’ poroča, da si je parček kupil skupno gnezdece v Los Angelesu. Revija pravi, da naj bi njun skupni domek blizu jezera imel zelo moderno kuhinjo in lesena tla. Ena stvar, ki je očitno nimata, pa bi si jo mogla omisliti, pa je služkinja. Njena spalnica naj bi baje bila vedno nastlana z oblačili, postelja pa le redko pospravljena. Kako podrobno si je revija dejansko ogledala njuno skupno stanovanje?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Artur LaToyo zmerjal s kurbo in jo hotel zadaviti
Naslednji članekFOTO Prsata Lindsay Lohan se poti v telovadnici