Joe Jonas se je oblekel v belo obleko Simona Spurra, ko se je udeležil dogodka ‘Salute To Icons Honoring Doug Morris’, ki je potekal v hotelu Beverly Hilton v Los Angelesu v soboto zvečer.

20-letni glasbenik je bil na zabavi opažen v družbi svojega brata Kevina in svoje svakinje Danielle, pa tudi v družbe reparja T-Paina in bivšega dekleta Taylor Swift.

Spletni poročevalec portala ‘E Onlin’e, Ted Casablancas, pa je sporočil, da naj bi prišlo celo do objema med bivšim parom. »Taylor Swift in Joe Jones sta se preprosto objela na preprogi. Kako zelo podobno Miley in Nicku

Včeraj zvečer pa so potekali ‘Grammyji 2010’ v centru Staples v Los Angelesu. In prireditve so se udeležili tudi Jonas Brothers, ki so blesteli v črnih oblekah.

Glasbeni trio – Nick, Joe in Kevin – je na včerajšnji slovesnosti tudi sodeloval in nagrado podelil enemu izmed nominirancev. Nominiranci so bili Lady Gaga, Kings of Leon in Carrie Underwood, na koncu pa so slavili Kings of Leon.

Joe je na rdeči preprogi nosil obleko D&G. Kaj pa si misliš o njegovih očalih?

Nick se je oblekel v Guccijevo obleko, Kevin pa se je odločil za Lanvina, medtem ko je njegova desna polovica nosila čudovito obleko Roberta De Villcisa in nakit Roberta Coina.

Vsi trije bratje pa so se odločil za nakit Davida Yurmana. Oglej si našo galerijo in z nami deli svoje mnenje, kdo od bratov je najbolj zablestel in zakaj?


Zadnje novičke

Prejšnji članekAmanda Peet v visoki nosečnosti lepša kot kadarkoli prej
Naslednji članekŠOK Preznojena Lily Allen se je po koncertu zgrudila