‘Jonas Brothers’ so posneli nov videospot za pesem ‘Set This Party Off’, ki bo zagotovo navdušil številne oboževalce.

Video so bratje Jonas- Joe, Kevin in Nick– snemali ob morju, sceno pa so dopolnili navdušeni oboževalci in leteče žoge za plažo. Istega principa z odrom in oboževalci so se lotili tudi pri videospotu ‘Critical’, ki so ga prav tako ustvarili pred kratkim. Kateri ti je bolj všeč?

Sicer pa je Nick Jonas moral izpustiti sredin nastop v ‘Les Miserables’, saj ga je v posteljo položila bolezen. Zbral je še nekaj moči, da je podpisal nekaj fotografij, nato pa se je odpravil domov. Izgleda, da mladi igralec zadnje čase nima sreče, kar se zdravja tiče.

Na Twitterju je kasneje objavil: »To jutro sem se zbudil z bolečim grlom in brez glasa, tako da ne bom mogel nastopiti v ‘Les Mis’. Za vse tiste, ki ste pripotovali od daleč, da bi me videli, resnično mi je žal. Upam in hvala, da razumete. Upam, da bom v redu za nadaljnje nastope. Rad vas imam.«

V sredo so fotografi opazili tudi Lucie Jones, ki se je olepšala s pikčasto obleko.

V četrtek pa so v fotografski objektiv ujeli še Joeja, ki je pred kratkim končal s snemanjem ‘Hot In Cleveland’, na vroč poletni dan pa si je v ‘Real Food Daily’ privoščil slasten vegetarijanski burger.

Sicer pa se je mladi igralec z MTV-jem pred kratkim zaklepetal o veselju nad prihajajočo turnejo za ‘Camp Rock 2‘. »Mislim, da bomo oboževalce malce presenetili in jih povabili tudi na oder. Imamo veliko prijateljev v glasbeni industriji, ki vedno skačejo z odra in spet nazaj. Poklicali jih bomo in mogoče bodo voljni zapeti kakšno pesem z nami ali kaj podobnega.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Natalija Verboten: Novembra bo postala mamica fantka!
Naslednji članekHOT! Coco telovadi v porno čevljih in z bujnim dekoltejem