Sedaj je uradno. Kar se tiče YouTubea, je Justin Bieber kralj, Lady GaGa pa je prisiljena, da se pokloni pred njegovim veličanstvom.

Na YouTubeovem Twitter računu so objavili, da je Justinov video ‘Baby’ v gledanosti premagal Lady GaGagino ‘Bad Romance’ in s tem postal najbolj gledan posnetek vseh časov. 253,586,139 ogledov, ljudje!

Čestitke, Biebs! Čeprav Daniel Radcliffe še vedno navija za Lady GaGa in očitno ne pozna niti tvojega pravega spola, kaj šele tvoje glasbe, si si to zmago definitivno prislužil. Se strinjaš z nami ali se ti zdi, da bi morala na lovorikah počivati kontroverzna pevka?

V ponedeljek pa so ga že fotografirali, ko se je s prijateljem Seanom Kingstonom v belem Lamborghiniju potikal po losangeleških ulicah. Mogoče je z njim lovil ’tisto pravo’, na katero čaka in za katero se hrani, toda na koncu je dobil le zamrznjen jogurt iz ‘Pinkberryja’. Tudi to mu je očitno ugajalo.

Njegova najboljša prijateljica, Selena Gomez, ki je sicer na polno zaposlena s promoviranjem novega filma, pa je vseeno našla nekaj časa, da se je z revijo ‘M’ pogovorila o domnevnem duetu, ki bi ga naj posnela z Justinom.

»To bi mi bilo zelo všeč! Ja, najverjetneje ga bom kar vprašala, če bi si tega želel. Sicer je na polno zaposlen, še posebej odkar je na turneji, kar popolnoma razumem. Tega fanta imam tako rada. Zagotovo mi je v veliko stvareh služil kot inspiracija. Postal je eden izmed mojih najboljših prijateljev. Tako da bi se mi s tem skupnim duetom uresničile sanje. Mislim, da bi bilo zelo zabavno in resnično upam, da bo prišlo do tega.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Sta se Tina Gaber in minister Patrick Vlačič zapletla v vročo razmerje?!
Naslednji članekProstitutka Jennifer Love Hewitt je spala s 26 moškimi