Justin Bieber je v ponedeljek zjutraj prispel na mednarodno letališče v  Washington D.C.-ju.

16-letni pevec je popoldne nastopil na prireditvi ‘2010 Easter Egg Roll v Beli hiši, kjer je  zavzel oder skupaj z zasedbo ‘Glee’. Predstavil se je s pesmima ‘One Time’ in ‘Baby’, nato pa je nagovoril množico. Rekel je:

»Kako očarljiva množica. Koliko izmed vas meni, da je danes lep dan? Saj  je lep dan! Super je in zdaj vam bom zapel pesem ‘U Smile’.«

Justin je nadaljeval  z venčkom klasičnih uspešnic, med katerimi se je našla tudi skladba Michaela Jacksona ‘Wanna Be Startin’Somethin’ in skupine Aerosmith/Run-DMC, ‘Walk This Way’, med katero je zaigral tudi na bobne.  Svoj nastop je končal s hitom ‘Baby‘, nato pa čestital bandu za odlično opravljeno delo.

Med povabljenimi so bili tudi Reese Withespoon,  J.K.Rowling, Apolo Ohno, nepogrešljiva prva dama Michelle Obama in drugi člani parlamenta.

Letošnja slovestnost je bila  posvečena promociji zdravega življenja s temo ‘Ready, Set, Go!’.  Pripravili bodo različne športne igre in organizirali pripovedovanje zgodb.

In zdaj končno novica, ki je pretresla marsikaterega oboževalca/ko simpatičnega lomilca ženskih src. Na posnetku si poglej, kdo je ljubek 12-letnik, ki sedi na stopnicah javne zgradbe in igra na kitaro…

Prav imaš, to je en in edini Justin Bieber!

Član skupine ‘Oh No They Didn’t!’ je objavil fotografijo, ki bi jo naj dobil s prijateljeve strani na Facebooku. Na njej je mlad Bieber, ki poje in igra za podarjen denar.

Mladi up je tri leta razveseljeval dobre Kanadčane, preden je osvojil srca ljudi po vsem svetu.

Zapomni si, Justin se je rodil, da bi razsvetlil Hollywood in srca vseh, ki bodo prisluhnili njegovemu talentu. Prisluhni mu tudi ti…


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Neustavljivo privlačna brazilska lepotica
Naslednji članekHeidi Montag: Ogromno silikonsko oprsje je postalo velika ovira