Vir, ki trdi, da je prebral scenarij za ‘Jutranjo zarjo’, je povedal da se lahko zgodi, da bosta Edward Cullen in Bella Swan oba umrla v bitki proti Volturijem.

Tako kot v knjigi kot v filmu je ena izmed pomembnejših končnih scen ta, kjer se Volturiji soočijo s Cullenovimi zaradi Renesmee, ki je na pol človek in na pol vampirka. Karakterji v knjigi se uspejo dogovoriti, toda v filmu naj bi se scena povsem drugače odvila.

»Alice se dotakne Arove glave. Ko se ga dotakne, ta vidi, kaj se bo zgodilo, če nadaljujejo s svojimi dejanji. Prva oseba, ki bi jo v viziji pokončali, bi bil Carlisle. Nato bi vse vodilo k smrti in umrlo bi veliko ljudi. Bella in Edward bi ubila Ara. Nato bi oba umrla. Tudi Jane in njen brat bi umrla. Veliko smrtnih žrtev na obeh straneh. Ko to vidi, se odloči za bolj humano stvar ter se opraviči. Vsi se rešijo živi in živijo srečno do konca svojih dni.«

Krvava kopel je zelo nasilna vizija, ki jo Alice podtakne v Arovo glavo ter ga s tem prepriča, da sklene mir. Ta dodana scena je zagotovo primeren zaključek velike akcije.

Kaj pa ti praviš, ti je ta dodatek všeč?

Zagotovo ne bolj kot fotografija Roberta Pattinsona, ki je poziral za italijansko izdajo revije ‘Vogue’

Fotograf Stewart Shining je bil zadovoljen z mladim igralcem. Ali ne izgleda fantastično v črno-beli verziji?


Zadnje novičke

Prejšnji članekPresrečna Jessica Simpson uživa v praznični družinski idili
Naslednji članekFOTO Kako se zabavajo zvezde?