To poletje bo zelo vznemirljivo za oboževalce ‘Somraka’, saj junija na velika platna prihaja ‘Mrk’, kasneje pa bodo morali počakati še malo, da si bodo lahko ogledali zadnji del sage ‘Jutranjo zarjo’.

‘Summit Entertainment’ je izdal, da bi naj ta v kinematografe prispela 18. novembra 2011.

Našli so tudi že režiserja, ki sliši na ime Bill Condon, še vedno pa se odločajo, ali jo bodo posneli v enem ali dveh delih. Pustimo se presenetiti!

Ko smo že pri režiserju Billu Condonu, pred kratkim je odkril,kaj mora storiti, preden osvoji srca po vsem svetu. Najprej mora osvojiti srca ljudi, ki jim je dejansko mar za njegov naslednji projekt, oboževalce ‘Somraka’.

Condon je objavil sporočilo na ‘Somrakovski’ Facebook strani, kjer se je predstavil ter jim povedal, da je v njegovem interesu ustvariti film, v katerem bodo uživali.

Prav tako si je vzel čas ter povzel vampirsko ozadje ter omenil Kristen Stewart, Roberta Pattinsona in Taylorja Lautnerja.

»Kakor mnogi od vas sem bil tudi sam od nekdaj obseden z vampirji ter se vedno znova vračal k seriji ‘Dark Shadows’, ki sem ji sledil od otroštva. Toda samo to ni bilo dovolj, da me je motiviralo v izdelavo vampirskega filma, pa čeprav so moji začetni scenariji temeljili na ljubezni do grozljivk in trilerjev. Odkar sem pred trinajstnimi leti ustvaril ‘Gods And Monsters’, sem si želel povratek na sceno z gotskim prizvokom.«

»Sem velik oboževalec Kristen, Roberta in Taylorja in že od nekdaj sem si želel delati z njimi, še posebej na koncu njihove poti. Kaj je bolj zabavno od tega?«

In čeprav je Robert všeč Billu, je režiser ‘Mlade lune’, Chris Weitz, povedal, da je mladi igralec »čuden v pozitivnem smislu.«

Chris je Roba opisal kot osebo, ki bi raje sedela v kotu gostilne ter kramljala s prijatelji, kot pa stopila na rdečo preprogo ter dajala intervjuje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Zvezde v koraku z modo tudi na letališču
Naslednji članekVIDEO Katie Holmes svojega moža zapeljuje s seksi plesom