Sledi trenutek tišine: Nilena uradno ne obstaja več! Tako skrivnostno, kot sta Nick Jonas in Selena Gomez zanetila iskrico v njunem odnosu v začetku tega leta, tako skrivnostno sta jo tudi pogasila, je dejal vir za ‘People’:

»Nekaj sta imela, toda žal nista več skupaj.«

Kako se je lahko njuna navidezno večno trajajoča ljubezen spremenila v prah? Glede na vir naj bi parček zvezo po tihem končal v začetku meseca marca, ko sta pregledala urnik prihajajočih delovnih obveznostih – Nick se poleti odpravlja na glasbeno turnejo s skupino Jonas Brothers, medtem pa naj bi se Selena odpravila v Evropo, kjer bi naj posnela komedijo ‘Monte Carlo‘. To naj bi potekalo istočasno, tako da bi bila preveč zaposlena, da bi se dodatno ukvarjala še z ljubeznijo.

Toda ne potoči solz zaradi zadnje ločitve enega najpopularnejših ameriških parčkov. Konec koncev, tudi Selena jih ni:

»Nikoli ni zabavno iti čez to, toda Selena ima ogromno prijateljev in na njih se zanaša, saj so oni tisti, ki ji nudijo vso podporo.«

Zanimivo je, da je ločitev prišla na dan ravno takrat, ko je Nickov brat Joe Jonas potrdil svojo zvezo z Demi Lovato. S tem je Nick postal edini samski fant v triu. Ugibamo lahko, da se bo sedaj nekaj več časa preživel z mlajšim bratom Frankiem.

Ali te je novica o ločitvi presenetila in kaj misliš, kdo od njiju, Nick ali Selena, si bo prvi našel novega partnerja oziroma partnerico?


Zadnje novičke

Prejšnji članekMischa Barton pijana bruhala kar po pločniku
Naslednji članekParis Hilton na lovu za novim razkošnim domom