Pazi, Robert Pattinson, tvoje domnevno dekle, Kristen Stewart, je odločeno, da bo postalo poredno dekle.

Stewartova trenutno snema film ‘On The Road’, ki je zasnovan po romanu Jacka Kerouaca, njen karakter Marylou pa naj bi bil precej divje dekle. Vir je povedal:

»Njen karakter, 16- letna Marylou, si v filmu privošči trojčka s seksi parom, prosila bo par, ali ju lahko gleda med seksom, poleg tega pa bo vzljubila tudi oralni seks.«

Ta film pa ni edini, kjer bo Kristen, za katero so že skoraj povsem prepričani, da je Robertovo dekle, saj so pred kratkim našli njuno ljubezensko gnezdece, spoznavala radosti seksualnega življenja. Tudi v ‘Welcome to The Rileys’, ki na velika platna prihaja 5. novembra, bo mlada igralka upodobila 16- letno striptizeto.

Trenutno je ‘On The Road’ snemala v Argentini, od koder so jo včeraj pospremili na letališče, kjer jo je pričakala gruča paparacev. Lahko si misliš, da mlada igralka nad njimi ni bila najbolj navdušena.

Vir je povedal javnosti: »Veliko igralec, ki vstopajo v svet odraslih, hočejo pustiti nek nov pečat samostojnosti in se hočejo iztrgati iz balončka ljubkih najstniških zvezdnikov. Tudi Kristen želi, da se jo jemlje bolj resno, zato hoče pokazati, da je ni strah biti samosvoja.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Najbolj katastrofalne obleke v zgodovini podelitve emmyev
Naslednji članekLindsay Lohan zaradi prehitre vožnje ustavili policisti