Kristin Cavallari se redno udeležuje velikih svetovnih dogodkov in tako se je v ponedeljek udeležila premiere filma ‘Salt‘. In to brez modrčka!

Zvezdnica resničnostnega šova ‘The Hills‘ je nasmejana pozirala paparacem in oboževalcem, ki so čakali na njo.

Seveda je s svojo pojavo kot vedno dvigala temperaturo, še posebej, ker se je prikazala brez modrčka, njena siva obleka pa se je ujemala s čevlji z ubijalsko visoko peto, a je bila na njeno nesrečo obleka že videna na Rihanni, ki jo je oblekla na zabavi ob izdaji albuma ‘Rater R‘ in na Sarah Jessica Parker v filmu ‘Seks v mestu 2‘, le da sta izbrali rdečo različico.

Na premieri pa je Kristin, ki je nedavno pokazala svoje seksi telo in novega fanta, razkrila tudi svoje velike načrte za prihodnost. Recimo da si želi igrati z Angelino Jolie.

»Želim se preizkusiti še na velikem platnu in z veseljem bi igrala s Charlize Theron, Cameron Diaz, Angelino Jolie in Seanom Pennom.«

No, če je uspelo Heidi Montag, ki si bo veliko platno delila z Jennifer Aniston, potem lahko tudi njej. A Kristin, ki je zaigrala že v epizodi serije ‘Veronica Mars‘, vseeno ne bo kar tako prekinila z resničnostnimi šovi. Nadebudna televizijka  bo producirala še tri resničnostne šove in se že izjemno veseli, da bo za kamerimi.

Kdo ve, mogoče pa bo čez nekaj let Angelina njo prosila, če jo zaposli!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Seksi angelčka Katy Perry zapeljuje s svojo dišavo
Naslednji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Zvezdnice obožujejo visoke pete z verigo