Včeraj popoldne je bila Leighton Meester opažena v Parizu, kjer se je predajala prijetnim sončnim žarkom.

Igralki serije ‘Opravljivka‘ se je pridružil tudi privlačen fant in skupaj sta se sprehodila po ‘Pere Lachaiseju’.

Leighton se trenutna nahaja v Parizu zaradi snemanja novega filma ‘Monte Carlo‘, pri katerem sodelujeta tudi Selena Gomez in Katie Cassidy.

Film naj bi v kinematografe prispel naslednje leto februarja, govori pa o treh mladih ženskah, ki se odpravijo na potovanje v Pariz. Dekleta zaradi napake odpotujejo v Monte Carlo in tam šele zares spoznajo same sebe.

Uradni datum premiere je zaenkrat 11. februar 2011, dan, na katerega čakata še dva filma. Film Jennifer Aniston ‘Just Go with It’ in film 3D ‘Gnomeo and Juliet‘.

Dekleta pridno snemajo in opažena so bila tudi v torek, ko so se z roko pod roko sprehajale pod Eifflovim stolpom. Neznani vir je za spletno stran ‘People’ spregovoril o prijateljstvu med dekleti. » Skupaj se zelo dobro razumejo. Vsi lahko vidimo, kako lahko postaneš prijatelj skozi to… Je kot neke vrste potovanje. Med njimi je neka kemija in skoraj zarotništvo, toda ta dekleta resnično obožujejo ena drugo.«

Če temu viru ne verjameš, ti predlagamo, da si v spodnji galeriji ogledaš nekaj fotografij in kmalu ti bo kristalno jasno, o čem govori.

Seveda pa dekleta ne bodo nastopila sama. Seleni se je tako že včeraj na snemanju pridružil Corey Monteith in skupaj sta posnela kar nekaj prizorov. Med igranjem sta se veliko smejala in klepetala in seveda ti ponujamo tudi nekaj teh fotografij.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTOčnoTO glasbena lestvica
Naslednji članek13 DAN – SP v JAR