V četrtek zvečer je v Ebellu v Los Angelesu potekala prireditev ‘2010 Young Hollywood Awards‘. Nagrado za najboljšega izvajalca si je prislužil Nick Jonas, ki jo je tudi s ponosom sprejel.

Na prireditvi sta se mu pridružila brata Kevin in Joe, pa tudi starši. Ko je stopil na oder, da bi prevzel nagrado, pa ga je z glasnim kričanjem pozdravila tudi množica oboževalcev.

Na oder pa je stopil tudi Liam Hemsworth, ki je prejel nagrado za največji letošnji predor, uspeh.

20-letni avstralski igralec se je v govoru zahvalil svoji družini, prijateljem in svoji punci Miley Cyrus. Liama je na prireditev prišel vzpodbujat tudi starejši brat Chris.

Oba sta se udeležila tudi prireditve ‘Breakthrough Awards‘ in prejela nagrado. Izgleda, da je družina Hemworth to leto veliko dosegla.

Ne smemo pa pozabiti na brate Jonas, ki svoje uspehe žanjejo enega za drugim. O svojem novem uspehu, prihajajoči poletni turneji, so skupaj z najboljšo prijateljico Demi Lovato spregovorili v četrtek v oddaji ‘Good Morning America‘.

Kevin je dejal: »Odšli bomo na turnejo skupaj z Demi in vsemi prijatelji iz filma ‘Camp Rock 2 The Final Jam‘. To bo eksplozija. Film bomo prenesli v resnično življenje, kamor koli se bomo odpravili. Tega se res veselimo.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekJessica Simpson je predstavila parfum za večerne izhode
Naslednji članekHeidi Klum: Med nosečnostjo jo je Seal rezal iz hlač