Miley Cyrus je ob prihodu na podelitev nagrad ‘MTV EMA’, ki se je včeraj odvijala v La Caja Magica v Madridu, naravnost zasijala v čudoviti do tal dolgi večerni obleki modne znamke ‘D&G’.

17-letna zvezdnica, ki je na podelitvi odpela pesem ‘Who Owns My Heart’, je o nastopu na prireditvi za ‘MTV’ povedala: »Do te ideje smo prišli, ker sem želela, da bi bilo v stilu ‘Angelov in demonov’, ampak se ne sklicuje na Toma Hanksa. Ideja je, da imaš v svetu zmeraj neko skušnjavo, pravzaprav je to bistvo celotnega ozračja.«

Ponovno samska Miley je bila nominirana v kategoriji za najboljšega pop izvajalca, a je nagrado prejela Lady GaGa. V tej kategoriji so bili nominirani še Katy Perry, Rihanna in Usher.

Podelitve nagrad pa se je udeležila tudi njena soigralka iz serije ‘Hannah Montana’, Emily Osment, ki je v modri obleki prav tako očarala. Mlada igralka je preživela v Madridu podaljšan vikend, ki ga je izkoristila za promocijo in nastope.

Šov je vodila Eva Longoria Parker, ki se je v tej vlogi odlično znašla. Zraven Miley pa so podelitev glasbeno popestrili še B.o.B., Rihanna, Katy Perry, Ke$ha, Shakira in Linkin Park ter drugi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ: Halle Berry obožuje motoristično jakno
Naslednji članekFOTO Anne Hathaway pozirala s prestižno obleko v vrednosti 35.000 dolarjev