Za nekoga v najstniških letih ima Miley Cyrus že zelo dobro razvit občutek za to, kako uspeti v Hollywoodu.

Sedemnajstletna zvezdnica je bila namreč posneta, ko je plesala v naročju 44-letnega producenta svojega novega filma ‘The Last Song’, Adama Shankmana, otroci in starši pa so to zgroženi opazovali. Vir je povedal:

»Video je bil posnet pred približno sedmimi meseci na sklepni zabavi za film ‘The Last Song’. Najhuje je to, da so na tej zabavi bili tudi majhni otroci, ples med Miley in Adamom pa je postal tako umazan, da je veliko staršev zabavo zapustilo in otroke raje odpeljalo domov.«

V delu videa se Adam – ki je odkrito gej – drgne ob Mileyjino zadnjico, ona pa mu to veselo tudi vrača, nato pa še najstniška pop kraljica ponudi svojemu producentu malo gole kože, ko si odpre srajco in nagajivo pleše pred njim.

Žal pa ti videa ne moremo pokazati, saj so Mileyjini odvetniki dosegli prepoved videa. Torej pa video res ni bil tako nedolžen, kot govori Billy Ray Cyrus, Mileyjin oče.

Video je namreč komentiral z besedami: »To je to, kar ljudje njenih let počnejo.« Takrat naj bi se Miley torej samo zabavala.

Se ti strinjaš z Mileyjinim očetom, ali misliš, da je bil njen ples popolnoma neprimeren?

Miley pa posnetki trenutno ne skrbijo, saj je v petek vesela prispela pred studio na zadnji dan snemanja ‘Hannah Montana’.

V torek pa bo Miley tudi nastopila na ‘Dancing With The Stars’.




Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Boštjan Bračič: Punca ga je pustila zaradi nogometaša
Naslednji članekFOTO Jennifer Lopez: Poglejte si kako sta že zrasla njena dvojčka!