Miley Cyrus je v sredo na poti do frizerskega salona v New York Cityju pokazala del svojega tigrastega modrčka. 17-letna pevka, ki je pozirala skupaj z navdušenimi oboževalci, je v rokah nosila novi iPad in hladno pijačo iz Starbucksa.

Prihodnji teden, natančneje 21. junija, čaka Miley koncert v House of Blues na Sunset Stripu, ki se bo v živo predvajal na MTV-jevem svetovnem omrežju. Za javnost je povedala: »Tako sem navdušena nad tem, da bom imela koncert v živo ravno to noč, ko izide moj nov album. Hvala MTV-ju, zaradi katerega imajo moji oboževalci priložnost biti del tega in deliti to izkušnjo z mano.«

V torek pa je Miley skupaj s fantom Liamom prispela na letališče LAX v Los Angelesu. Mlada zvezdnica je bila namreč v Torontu, kjer je vodila nagrade ‘Much Music Video’.

Že res, da Miley ne mara ‘Somraka’ ali Justina Biebera, je pa toliko bolj naklonjena pop-kulturnemu fenomenu, ki ima v njenem srcu poseben prostor, in to je Lady GaGa. Zvezdnica ‘Hannah Montane’ je med intervjujem za Ryana Seacrest zaprisegla svoje polno in neminljivo občudovanje izvajalke uspešnice ‘Poker Face’. Potem ko je priznala, da posluša njene skladbe in potrdila njen ‘resničen talent’, je dejala: »Ko je zapela skupaj z Eltonom Johnom, je bil to moj sanjski trenutek – združila sta se dva moja najljubša pevca.«

Kaj pa je pri Lady GaGa tisto, kar jo najbolj navdušuje? Povedala je: »Ona je prva po glasbi.« Seveda – glasba in odštekana oblačila.

Kaj pa o Mileyjinem občudovanju Lady GaGa meniš ti? Bi ju želela slišati v duetu?


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Aniston se ne bo slekla
Naslednji članekNasmejana Jessica Alba pokazala prisrčno hčerko